Hej!
Na samym wstępie to się przywitam (Howgh!) i przeproszę za późną porę zakaładania tematu
O czym to... aha!
Grzebiąc ostatnio po sieci w poszukiwaniu odpowiedzi na jakże nurtujący temat "CZY NA GRANIU DA SIĘ ZAROBIĆ?" (ciągle wierzę...) wyskoczył mi na pierwszym miejscu adres tego forum, a na drugim takie tajemnicze coś:
Z tego co widzę to jest to jakiś firmowy blog. Swoją drogą całkiem przyzwoicie prowadzony, ALE sprawa jest innego rodzaju. Hasełko promujące brzmi "Graj i zarabiaj" co oczywiście od razu przykuło moją uwagę
Generalnie twierdzi się, iż można zarobić na graniu. Z tego co teraz przejrzałem na szybko jest to jakiś system MLM, gdzie możesz pomagać w sprzedaży różnych gier dostępnych w systemie. To znaczy tak: sprzedajesz komuś i wciągasz go do systemu. Ten ktoś sprzedaje dalej i procedura się powtarza. Budujesz sobie drużynę i możesz zarabiać jakieś tam pieniążki lub wykorzystać to co zarobiłeś na jakieś tam bonusy w grach. Tak mi to wygląda na pierwszy rzut oka. O co dokładniej chodzi - trzeba się przyjrzeć
I teraz najciekawsze. Pogrzebałem trochę i z tego co znalazłem wychodzi, że w systemie mają być także gry MMO :) Ciężko powiedzieć JAKIE, ale że będą na pewno. Opcja wydaje się więc ciekawa. Oczywiście jest opłata rejestracyjna (ale konieczna wtedy gdy chcesz zarabiać więcej).
Co o tym sądzicie? Warto się temu przyglądać? To na pewno jakiś nowy produkt u Nas, ale firma wygląda względnie OK. Nie wiem w sumie co o tym wszystkim sądzić, ale wrodzone lenistwo uruchamia mi w głowię zieloną lampkę o ciekawym temacie