Sony ericsson- pytanko

Mam zamiar kupić sony ericsson xperia neo v, problem w tym że zrezygnował ktoś ze współpracy ( Sony albo ericsson- nie wiem) , jak jest z supportem. Bo ten telefon nadal mozna kupic na allegro ( niby 24miesiące gwarancji) ale niby jak skoro juz nie ma tej firmy . Możecie mi powiedzieć jak to jest?

Praktycznie ten telefon teraz powinien nazywać się Sony Xperia Neo V. Sony przejął w pełni Sony Ericsson wraz z jego produktami (i zmienił nazwę), czyli Sony powinno wciąż supportować obecne produkty. Ew. możesz później wgrać nowocześniejszy custom ROM, co czasem wpływa dość pozytywnie na pracę smartfona.

nie zrezygnował, tylko sony wykupiło ericsson'a i nie są to już dwie firmy tylko jedna która w sumie teraz będzie nosić albo już nosi nazwę Sony, suport jest taki sam i nic się nie zmieniło

bo neo v juz nie mozna kupic w zadnym normalnym sklepie(saturn mix itd.) Te na allegro to są jakies resztki czy co? Az strach to kupowac bo co jesli sie zepsuje.

Mam zamiar kupić sony ericsson xperia neo v, problem w tym że zrezygnował ktoś ze współpracy ( Sony albo ericsson- nie wiem) , jak jest z supportem. Bo ten telefon nadal mozna kupic na allegro ( niby 24miesiące gwarancji) ale niby jak skoro juz nie ma tej firmy . Możecie mi powiedzieć jak to jest?