Sony Ericsson xperia x10 mini pro

Siema, mam zamiar kupić sobie jakiś telefon, upatrzyłem sobie sony ericssona xperia x10 mini pro i czy mógłby ktoś podać opinie na temat tego smartfona? Hmm wiem bateria troszkę słaba a cena nie przeszkadza więc bardzo proszę ^^

Mam ten telefon od chyba 3 miesiecy . ZAWSZE kupuje tylko Sony Ericssony , jedyna marka ktorej ufam :D

SE x10 mini pro jest najlepszym telefonem jaki mialem do tej pory . Dobry aparat , dobre bebechy telefony ( jak go kupowalem to wtedy bylyl dobre ) , dostep do internetu wszedzie + wifi ( co jest dla mnie wazne ) telefon ogolnie stabilny --> czasami zdarzy sie jakas zwiecha , jedyny mankament to wlasnie ta slaba bateria , wydaje mi sie ze bez bawienia sie nim i wylaczeniem niepotrzebnych procesow ( taskiller ) pociagnie ze 4 dni .

Brak multitoucha co moze bardzo przeszkadzac w graniu w niektore gry na emulatorach ale da sie to ogarnac .

Duzo pytan w stylu --> " wooo a co to za telefon ? " " rozklada sie go ? chyba nie da sie go rozlozyc " :D

Sluchawki wejscie na mini jacka co jest cholernym plusem , aparat 5 mpix --> nie narzekam

Podsumowujac , nie jest to jakis uber telefon agenta 007 , ale napewno warty zakupu ( z mojego punktu widzenia ) zakochalem sie w nim przez te klawiature qwerty :P

Polecam , wybor nalezy do Ciebie , jesli sie zdecydujesz napewno bedziesz zadowolony tak jak ja :D

Moim zdaniem lepiej wziąć większego brata X8 (400-500zł na allegro), który ma większy wyświetlacz, dłużej wytrzymuje ok.2 dni przy użytkowaniu (granie, surfowanie, gadanie), 3-4 dni przy bardzo minimalnym. Niestety ma aparat 3 mpix...

i brak klawiatury , tylko zjebane klawisze na ekranie . No , thx . It's your choice

Siema, mam zamiar kupić sobie jakiś telefon, upatrzyłem sobie sony ericssona xperia x10 mini pro i czy mógłby ktoś podać opinie na temat tego smartfona? Hmm wiem bateria troszkę słaba a cena nie przeszkadza więc bardzo proszę ^^