Sony vegas - problem

Witam !

Nagrywam starą gre którą potem obrabiam w tym programie i jest taki problem, że gra po renderowaniu na filmiku wygląda fatalnie, aż oczy bolą, a przed renderowaniem i wsadzeniem do tego programu to normalnie było i fajnie wyglądało.

Gra jest w rozdzielczości 640/480 i tak też ją w oknie nagrywam.

Pomoże ktoś? ja tak w 100 % to nie ogarniam tego programu więc może jest tutaj coś magicznego co mi pomóc może.

Inne filmiki które nagrywam już w najwyższej rozdzielczości mojego komputera to jest jakies 1900 coś tam to normalnie renderuje i normalnie wyglądają jak by co

Dzięki za POMOC ;D tak z góry

Dokładnie co się dzieje ?

Problem może być taki że nagranie ma 640/480 a Ty renderujesz je do 1920/1050 przez co klatki się rozjeżdzają. Na wszelki wypadek upewnij się że masz dobre ustawienia.

Filmik po nagraniu w oknie normalnie programem jest super i wygląda też bardzo dobrze , ale jak go wsadze razem z osobną ścieżką dzwiękową do Sony Vegas i poustawiam po czym renderuje to po tym renderowaniu wygląda tragicznie ;/ jakiś taki rozmazany i dodam tak jak wcześniej że to jest nagrywane w małej rozdzielczości i może właśnie o to chodzi i coś z tym związanego jest w programie, ze mi to renderuje kiczowato?

Nagraj w 1280x720 . Obraz tak wyglada bo pixele sa "rozszerzane " na maxa zbyt duza roznica.

Ale co nagraj? filmik czy w sony coś ustawić? bo tak gra ma 640 x480 I tylko jak tak nagrywam to nagrywanie działa ( w oknie ) bo jak chciał bym nagrać nie w oknie to tej gry programy do nagrywania nie obsługują :P. No ale mówie przed wsadzeniem do sony to filmik wygląda super

Nagraj w sensie wyrenderuj w sony nie na full hd a w hd:)

Za raz ogarne to :D bo totalnie nie jaże tych ustawień tam :D haha

Jak narazie nie widze tu takiego bajerka :(

Witam !

Nagrywam starą gre którą potem obrabiam w tym programie i jest taki problem, że gra po renderowaniu na filmiku wygląda fatalnie, aż oczy bolą, a przed renderowaniem i wsadzeniem do tego programu to normalnie było i fajnie wyglądało.

Gra jest w rozdzielczości 640/480 i tak też ją w oknie nagrywam.

Pomoże ktoś? ja tak w 100 % to nie ogarniam tego programu więc może jest tutaj coś magicznego co mi pomóc może.

Inne filmiki które nagrywam już w najwyższej rozdzielczości mojego komputera to jest jakies 1900 coś tam to normalnie renderuje i normalnie wyglądają jak by co

Dzięki za POMOC ;D tak z góry