Sony Xperia E - Po Naprawie

Witam , mam problem który wyjaśnię wam poniżej .

Wszystko zaczęło się od pewnego incydentu , z dużej wysokości zbił mi się wyświetlacz .

Zaniosłem do serwisu i naprawili ładnie , następnie pan od serwisu mówi by kartę SIM sobie odblokować i tu zaczyna się problem .

Wcześniej było wszystko odblokowane itp , teraz to nawet jak daje by odblokować ową kartę poprzez PIN piszę ,że nałożona blokada nie może zostać usunięta .

Negatywne skutki naprawy : Nie mogę dzwonić , Wi-Fi mi nie łączy z routerem -wcześniej było bez problemu , Telefon od czasu do czasu lubi się wyłączyć i zresetować .

Pozytywne skutki Naprawy : Wyświetlacz i wszystko inne działa bez zarzutów

Czy wizyta w Salonie [ Orange ] będzie konieczna ?

Z tego wynika, że nie tylko szybka została uszkodzona.

Problem z łącznością występuje jak się nie uda odblokować bootloadera, ale tobie tego nie robili. Chyba najlepiej będzie iść z tym do salonu.

Witam , mam problem który wyjaśnię wam poniżej .

Wszystko zaczęło się od pewnego incydentu , z dużej wysokości zbił mi się wyświetlacz .

Zaniosłem do serwisu i naprawili ładnie , następnie pan od serwisu mówi by kartę SIM sobie odblokować i tu zaczyna się problem .

Wcześniej było wszystko odblokowane itp , teraz to nawet jak daje by odblokować ową kartę poprzez PIN piszę ,że nałożona blokada nie może zostać usunięta .

Negatywne skutki naprawy : Nie mogę dzwonić , Wi-Fi mi nie łączy z routerem -wcześniej było bez problemu , Telefon od czasu do czasu lubi się wyłączyć i zresetować .

Pozytywne skutki Naprawy : Wyświetlacz i wszystko inne działa bez zarzutów

Czy wizyta w Salonie [ Orange ] będzie konieczna ?