Sony Xperia Sola - Opinie

Witam jak w temacie chciałbym usłyszeć wasze opinie o telefonie Sony Xperia Sola . Jeśli miał go ktoś lub miał styczność z nim i może mi go po krótce przedstawić ? Mam do wyboru Solę i Xperię U.

Też poluje na te telefony i chętnie usłyszę opinie, wiem ze sola ma wejście na kartę pamięci, a U już nie. Poza tym posiada większy ekranik,

Widziałeś ten film :

Ja też mam dylemat, mogę kupić w abo t-mobile telefon i zastanawiam się jaki. Nie lepiej poczekać na xperie J albo lumie 820?

Ja nie brałbym żadnego z nich, zbyt kanciaste, trzymałem oba i aż bolą palce. Osobiście wolę Samsunga a z Sony Xperia Arc S

Samsungi miałem 2 i się zawiodłem więc dzięki. Widzę Koneser iż tylko patrzysz na obudowę ... więc nie biorę twojej rady pod uwagę.

A na co innego patrzeć? Teraz każdy telefon jest i tak naładowany tym samym a jak nawet czegoś brakuje to sam sobie wgrywasz.

Lepiej kup sobie rękawiczki z miękkimi palcami w komplecie do tych telefonów no chyba że potrafisz trzymać telefon w polu grawitacyjnym bez użycia ręki.

Wiem co mówię, idź do sklepu i sam sprawdź ile wytrzymasz trzymając takie ostre krawędzie - prędzej dostaniesz odcisków.

Telefon już mam i z czystym sumieniem mogę powiedzieć : POLECAM !

Wezmę go w mix plusie gdy stanieje, na razie jest zbyt drogo. Możesz powiedzieć mi coś na jego temat?

Zależy co chcesz wiedzieć ?

W porównaniu do telefonów cenowych z jego półki jak wypada? Jeden z lepszych modeli?

Wygodnie się pisze smsy? precyzyjnie w porównaniu do innych telefonów?

Ja mam pytanie odnośnie twojego poprzedniego telefonu. Chyba to musiała być Nokia 3210 że tak się jarasz tą Solą.

Koneser mój poprzedni telefon to HTC WIldfire S.

Świetnie się pisze sms'y pionowo jak i poziomo. Telefon jest porównywalny do Samsunga Galaxy S 2 . :D

Jak dla mnie idealny wybór

A jak sprawuje się bateria ?

Odświeżam.

Dziś doszedł mi właśnie Xperia Sola (z Plusa). Pobawiłem się z pół godziny, bateria padła (norma). Teraz grałem sobie w grę z pół godziny i naglę komórka się wyłączyła. Hard reset (Start + vol. up) nie pomógł. Jest cały czas pod ładowarką pod kompa. Chciałem wyciągnąć i włożyć z powrotem baterię, ale jest zaplombowana, a nie chcę jej rozrywać bo mam fona tydz. na gwarancji. Chciałbym jednak tego uniknąć. Poradzicie co robić? Pozdro

Ja nie miałem z nim takiego problemu . Oddaj do salonu być może jakiś niefartowny egzemplarz . A robiłeś wszystko zgodnie z instrukcja najpierw 30 minut ładowania a nie od razu granie ?

u mnie na xperi arc s kiedy mam wyłączony tele i podłączam go do kompa to się nie ładuje, dopiero jak go włączę zaczyna się ładować przez kompa tak więc może wina leży w tym ?

Witam jak w temacie chciałbym usłyszeć wasze opinie o telefonie Sony Xperia Sola . Jeśli miał go ktoś lub miał styczność z nim i może mi go po krótce przedstawić ? Mam do wyboru Solę i Xperię U.