Witam!
Chcę wam zaprezentować mój najnowszy filmik z gry League Of Legends.
Pokazuję w nim sorake pod ap.
Link:
Zapraszam do komentowania i subskrybowania!
Witam!
Link:
Hmmm... Ciężko mi coś napisać. Ty sam od siebie jesteś jeszcze znośny, ale ten znajomy i jego gadka mocno działała mi na nerwy. Nawet nie chodzi o tembr głosu, tylko... jakby to... całokształt? Więcej nie napiszę, bo to wystarczyło żeby mnie odrzucić od oglądania filmiku w inny sposób niż fragmentami. Niestety.
dobre bylo to "niee, chyba chodzi o to zeby nasz jungler mial jungle zwalona", nie ma to jak komentarz ogarnietego gracza.
ogladalem fragmentami, tak jak up, po prostu nie spodobalo mi sie.
Soraka ap only mid... jak widze na bocie gdzie powinien byc carry ad z suportem to normlanie mnie ściska w srodku ;/
a golemy si robi... dla expa i kasy eh...
Jak padło zdanie, ze soraka ap ma dmg dopiero w late game to wyłączyłem filmik...
Mi się zawsze wydawało, ze jedyne zastosowanie soraki ap to zniszczenie mida przeciwnikowi, jej haras na początku jest irytujący, dodatkowo przez heala jest w stanie nie schodzić z linii do tego zwracanie many.
Jak lubicie eksperymenty z supportami to polecam sone ad carry(ulti pomaga przezyć, bonus dmg pasywny, mobilność), Karma offtank(heal procentowy, Shield, pasyw, dobre utility, grywalna na 3v3), ap janna(lepsza od soraki ap i jest nawet grywalna w mecie)
@Laszka Soraka nie może dawać sobie many już tylko sojusznikom ale za to więcej. Po prostu bardziej ją zsupportowali.
@up
wlasnie dlatego ze na midzie była strasznie upierdliwa
ap janna to fail, janna to typowy support
karma ap/support czyli jakies roa, aegis, shurelyia i cos pod ap etc. to juz ma sens
jednak wlasnie w tym rzecz, ze karma to bardziej ap niz support, dlatego rzadko sie nią grywa
sona ad slyszalem ze jest mocna( w teorii idzie z innym supportem i jest niezniszczalna), ale sam nie probowałem
@upwlasnie dlatego ze na midzie była strasznie upierdliwaap janna to fail, janna to typowy supportkarma ap/support czyli jakies roa, aegis, shurelyia i cos pod ap etc. to juz ma sensjednak wlasnie w tym rzecz, ze karma to bardziej ap niz support, dlatego rzadko sie nią grywasona ad slyszalem ze jest mocna( w teorii idzie z innym supportem i jest niezniszczalna), ale sam nie probowałem
Co do AP Janny to nie będę się kłócił... chociaż znajomy robił Jannę pod AD i szło mu to całkiem nieźle.
Karma AP jest dość męczącym przeciwnikiem, polecam osobom którym nudzą się normalni magowie. Inna sprawa że w ciągu xxx patchy dostanie reworka (pamiętam że kombinowali z czymś w stylu odpychania za pomocą fali z mantrą, ale co ostatecznie ustalili - nie mam pojęcia).
Sona AD nie jest taka zła głównie ze względu na pasyw, który potrafi ugryźć już od początku meczu. Poza tym dajcie takiej Sonie sheena i jest naprawdę ciekawie.
A Soraka AP... nie wiem czy teraz bez regena many będzie aż tak długo stała na midzie, inna sprawa że na lane kompletnie jej nie widzę.
2 gry janną ap na midzie słabe staty dlatego że gry się kończyły w 20-25 min.
http://img20.imageshack.us/img20/4030/jannamid.png
Edit: Dodam że raz przeciwnikiem był morda a w 2-gim karthus.
Witam!
Link: