Sorcerer

Czy mógłby ktoś dać linka do dobrego buildu ( drzewko ) sorcerera ? ; x Z góry dzięki :D

Najlepszy build to zrobiony przez samego gracza, polecam robić w ogień i lód ponieważ są specjalne skille harmonijne :D (powera masz dopiero gdy dokładnie przeczytasz opis skili :D)

Jak na razie nie opłaca się brać czyichś buildów. Po prostu gra za krótko istnieje.

A grając sorcem bierzecie jakieś skile z innych klas ? I nie sądzicie że "wieloklasowość" jest złym pomysłem ?

Co prawda za dużo w RaiderZa jeszcze nie grałem, ale bawię się sorcem z 1h mieczem i tarczą. Póki co całkiem miło idzie.

jak znasz koreański idziesz na raiderz.inven.co.kr i tam masz buildera z najlepszymi buildami

ja jade tylko ogniem, lv 32

ogarniam wszystko

Chwilę pograłem i powiem Ci jedną myśl, która dotarła do mnie. Sorc ma mało defa i ogólnie trochę taka lipa jak się gra standardowo. Najlepszym moim zdaniem rozwiązaniem, tak jak to mówił przedmówca kilka postów wcześniej walnąć mu 1h + tarcza. Dzięki temu walka w zwarciu jest dość ciekawa. Co do skili zależy co wolisz lód i ogień ma swoje + i -. Ja obrałem sobie lód za priorytet, gdyż działa szybko i nie mam póki co w skilach casta, więc przy walce w zwarciu jest bardzo przydatny. Podstawowa strategia którą sam sobie opracowałem wygląda następująco:

Skill+ Skill+tarcza+miecz+tarcza+Skill i tak ciągle. Często wychodzę przy takim zestawieniu bez szwanku. Wbicie 10 lvl nie jest żadnym wyzwaniem w tej grze, więc śmiało sam możesz testować kilka buildów i wybrać ten najodpowiedniejszy Twoim zdaniem.

Też szukałem builda dla sorcera Xaorus zrobie tak jak ty mówisz i zobaczę

Revitalize od clera na poziomie 1 jak dla mnie jest więcej niż obowiązkowym skillem dla sorca ;)

Chwilę pograłem i powiem Ci jedną myśl, która dotarła do mnie. Sorc ma mało defa i ogólnie trochę taka lipa jak się gra standardowo. Najlepszym moim zdaniem rozwiązaniem, tak jak to mówił przedmówca kilka postów wcześniej walnąć mu 1h + tarcza. Dzięki temu walka w zwarciu jest dość ciekawa. Co do skili zależy co wolisz lód i ogień ma swoje + i -. Ja obrałem sobie lód za priorytet, gdyż działa szybko i nie mam póki co w skilach casta, więc przy walce w zwarciu jest bardzo przydatny. Podstawowa strategia którą sam sobie opracowałem wygląda następująco:Skill+ Skill+tarcza+miecz+tarcza+Skill i tak ciągle. Często wychodzę przy takim zestawieniu bez szwanku. Wbicie 10 lvl nie jest żadnym wyzwaniem w tej grze, więc śmiało sam możesz testować kilka buildów i wybrać ten najodpowiedniejszy Twoim zdaniem.

Ja wymyśliłem swoje " combo ", a mianowicie ( nazw nie pamiętam, niestety, więc będę mówił tak, by każdy mógł zrozumieć :D ) :

Fire Ball -> Ice Ball - > Shift + Strzałka w prawo / lewo - > Wybuch - > Wybuch - > Lód z ziemii

Tak wiem, te nazwy.. :D

Póki co stylizuję się bardziej pod ogień, ale z lodu też coś jest i całkiem ładne combo idzie. Fireball x2>unik>2 chain skille z ognia (te wybuchy jeden po drugim)> lodowe kolce>def/lodowy pocisk>def>miecz>def>dalej lecimy od wybuchów

Też nie znam nazw :P.

Btw ma ktoś okolice 10 lvla i bije sobie wilczki poza miastem na Chimerze? Bo samemu to nudno.

Ale chodzi o Cloth armor , miecz i tarcza czy jakis inny armor?

Myślę ze sam sobie możesz cos fajnego wymyślić booki do resetu skilli sa bardzo tanie a o golda w grze tez nie trudno :)

tez zależy czy idziesz pod pvp czy pod pve jeśli pod 1 to bardziej sie opłaca w lód ładować z tego co ja wiem,dlatego najlepiej samemu coś wymyslec nie masz tu narzuconego jednego drzewka skilli możesz nawet hybrydę zrobić :P

Czy mógłby ktoś dać linka do dobrego buildu ( drzewko ) sorcerera ? ; x Z góry dzięki :D