Soul Eater Not!

macie może jakies informacje na temat tego anime ?

czy jest to kontynuacja soul eatera ? np 2gi sezon ?

Będą inni bohaterowie, którzy uczęszczają do akademii, którzy chcą dorównać bohaterom z 1 sezonu anime.

i mocno zmieniają kreskę, z tego co widziałem to zrobili z tego taki soul eater k-on

Manga wychodzi od kilku miechów i - szczerze mówiąc - odpuściłem po dwóch, może trzech chapterach. To niestety nie to samo :(

I na pewno nie jest to kontynuacja Soul Eatera (swoją drogą, mogliby zrobić "pełne" anime oparte w całości na mandze). Fabuła zaczyna się przed wydarzeniami z Soul Eatera...

Pamiętajcie że tutaj piszę z perspektywy mangi, a nie anime i mogę zdradzić więcej niż wiecie - czujcie się ostrzeżeni!...przykładowo Sid żyje i to nie jako zombiak, a Justin stoi po stronie Shinigami, żeby daleko nie szukać...

...i tak na pierwszy rzut oka (pierwszy lepszy chapter otwarty żeby się upewnić) to po prostu spin off, który ma miejsce w Shibusenie oraz pokazuje znane nam postacie jako drugoplanowe. Jak to wygląda w praktyce - nie wiem, jak już pisałem mam trochę zaległości z tym tytułem :)

Soul Eater Not! to jest bardziej taka dziewczyńska manga o szkole i jakichś małych romansikach. Odpuściłem po kilku chapterach, generalnie nie podobało mi się.

Ech, mogliby zrobić remake anime na podstawie zakończonej mangi Soul Eater, która jest znacznie lepsza niż fillerowa "pięść odwagi" kończąca to anime.

macie może jakies informacje na temat tego anime ?

czy jest to kontynuacja soul eatera ? np 2gi sezon ?