Soul Master Ekipa

Witam, doczytałem się o ciekawie zapowiadającej się grze Soul Master (F2P). Dzisiaj rusza OpenBeta. Z tego co wyczytałem z opisu gry, wypadało by mieć zgraną ekipę z którą uderzało by się na misję, a nawet ekipę z która można by skleić gildię. Na pewno w kupie gra mogła by być o wiele ciekawsza.

Link do Recenzji : Soul Master

Jeśli ktoś byłby zainteresowany zagraniem od początku w dobrym towarzystwie niech się odezwie w temacie ;)

ja byłbym nawet bardzo chętny ale dopiero jak już gra wyjdzie bo jutro z samego rana wyjeżdzam

jak by co jestem Warrior

P.S. daj link do recenzji, nie na opis na stronce ;]

Ja też bym z chęcią zagrał, będę priestem :D

ja też z chęcią nick w grze Raychelle ;p

Ja również bardzo chętnie :)

Byłbym albo Bearcatem albo zwykłym knightem :) Piszcie kiedy itp.

^^ ja tez zagram tylko nie wiem kim :P jak cos to nick Krejzol ^^

Możecie dołączyć do gry? Mi ciągle wyskakuje, że nie mogę połączyć się z serwerem :o

Teoretycznie mieli blokować ludzi z EU, ale doszły mnie słuchy, że tego nie zrobią, czyżby jednak?

Jak ktoś potrafi obejść tą blokadę bardzo proszę, niech napisze jak to zrobić!

Z Góry Dziękuję!

Możecie dołączyć do gry? Mi ciągle wyskakuje, że nie mogę połączyć się z serwerem Teoretycznie mieli blokować ludzi z EU, ale doszły mnie słuchy, że tego nie zrobią, czyżby jednak?Jak ktoś potrafi obejść tą blokadę bardzo proszę, niech napisze jak to zrobić! Z Góry Dziękuję!

Hmm , według mnie to gamecampus nie blokuje dla EU ... być może to plotka , bo grałam w 2 gry ich i były dla US i EU , chociaż to tylko moje zdanie , trzeba poszukac w internecie . Odrazu zajmę się tym ...

Proszę to przejrzeć : Można wywnioskować że bedzie też wersja dla EU:

2010.04 일본 CBT 실시

퍼블리셔 : AERIA JAPAN

일본 웹사이트 : http://batocoro.jp

2010.06 북미/남미 CBT (예정)

퍼블리셔 : ONNET USA

북미 웹사이트 : http://soulmaster.gamescampus.com

2010.07 유럽 CBT (예정)

퍼블리셔 : GAMIGO

Fragment ze strony : http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=316668&st=0

ja nawet nie wiem skad ja sciagnac :P

Już mówię , wchodzimy na stronę soulmaster.gamecampus.com , szukasz linka typu "Register"

Blokada IP jest przecie, w FAQ na stronie jest napisane.

A wersję EU będzie hostować niemieckie Gamigo.

Teoretycznie jest blokada , ale zawsze można ją obejść ; )

Currently the following regions are unable to access the GamesCampus-published version of Soul Master due to other existing versions which have exclusive rights to those regions: Korea, Japan, and Europe.We sincerely apologize for any inconvenience at this time, and will be in discussion with the other publishers of Soul Master regarding the situation.- Soul Master Support Team

: ))

No panowie ja juz gram.. ;] moge tez sie przylonczyc naprawde gra super

@NightFury

Może zdradzisz nam sekret jak się połączyłeś przez te proxy, jakim programem itd?

Panowie, podawajcie nicki! Ja zaraz sprawdzę czy HotSpot Shield przepuszcza.

Poproszę Cię Night , czy mógłbyś zdradzić jak zrobiłeś ze Ci działa ? prosze o odpowiedz , nr gg 11983177

Hmm panowie to proste ProxyFirewall i Vidalii tymi programami zmienilem proxy i bez problemu gram w Soul Master moj nick w grze NightFury Dodam jeszcze ze sa bardzo latwe w obsludze.

Pozdrawiam

Hmmm kurde , ja to cienka w tym jestem , czy mógłbyś mi osobiscie wytlumaczyc na gg 11983177 bylabbym wdzieczna ; )