Soul Master pod banderą Gamigo. Zapisy do CBT

Być może nie wiecie, ale europejskie prawa do Soul Master, nazywanego pierwszym, prawdziwym MMORTS przejęła doskonale nam znana firma – Gamigo. Co więcej, istnieje już możliwość zapisania do się bety, która mam nadzieję ruszy jak najszybciej. Przypominam, że Soul Master „padł” w tamtym roku, po tym, jak gracze odk...

Wyświetl pełny artykuł

Zapisy do CBT funkcjonują GRUBO ponad rok, a amerykańska wersja nie była zamykana przez multum błędów, lecz brak balansu w stylu rozgrywki (poziom miał za duże znaczenie) oraz faktu że chcieli rozwinąć możliwości strategiczne. Po prostu w praktyce nie wyszło aż tak doskonale jak na papierze i dociągają wersję aby zamiast stać na nogach mogła skakać.

To jest lekko irytujące gdy wystawiasz na stronie głównej newsy które nie mają znaczenia ani trochę, kto chciał już wiedział, gamigo nie powiedziało n i c nowego na temat tej closed bety...

Masz rację, ale nie pamiętam wszystkich 2.5k napisanych newsów, więc raz na jakiś czas popełniam błąd albo publikuję tę samą wiadomość po raz drugi:) I'n not a robot.

Przyjmijmy że pierwszy raz piszesz o becie od Gamigo.

Nie powinieneś wtedy napisać "wybaczcie że spóźniłem się z newsem o jakiś roczek"? :P

Ale kapujesz, że nie wiedziałem o tym. Nie, na pewno wiedziałem, ale tyle newsów i wszystko mi się pomieszało.

Przyjmijmy że

Przecinek przed "że". Bez wyjątków!

Być może nie wiecie, ale europejskie prawa do Soul Master, nazywanego pierwszym, prawdziwym MMORTS przejęła doskonale nam znana firma – Gamigo. Co więcej, istnieje już możliwość zapisania do się bety, która mam nadzieję ruszy jak najszybciej. Przypominam, że Soul Master „padł” w tamtym roku, po tym, jak gracze odk...

Wyświetl pełny artykuł