Soul Order

Witam.

Mam takie pytanko - czy jest moze jakas gildia w Soul Order :D? Jesli tak, to po ktorej stronie? Glory czy Darki :D?

jak grałem jakiś czas temu i się pytałem w grze to odpisali mi, że polskiej gildii nie ma... i przestałem grać:)

Przydalaby sie jakas dla zabawy :P Chetnie znowu bym do niej powrocil :D

Oj też bym znowu zagrał, Najs a może narazie sami sprubójemy swoich sił... ^^

też mógł bym się przyłączyć... bardzo przyjemny klon Talisman Online, który zalęgł się od botów...

@tylko pobiore i sie zobaczy co dalej :D

Ja moge sprobowac, tylko wybierzcie ktoras ze stron :D No i z gory mowie ,ze nie jestem pro ownerem ;d raczej sobie pogrywam i poznaje gre ;d

PS. Ja bede gral Bardem :D

Hmmmm moje doświadczenie to: Talisman Online: Wizard i Assassin MAX Lvl, za czasów kiedy MAX wynosił 68 Lvl i Monk 50 Lvl.

Soul Order Online: Warrior 33 Lvl i Wizard 32 Lvl.

Właśnie pobieram. Jak coś będę grał Hunterem albo Slayerem, przewidywany Nick: Smyrni24 albo Smyrnek24

No to dajcie znac po ktorej stronie bedziecie chcieli grac :D Darki czy Glory (chyba takie sa ;d). Ja tymczasem ide sie zdrzemnac na chwile ,bo padniety po pracy jestem :F

To po której stronie gramy i jakimi klasami? Ja grałem po Glory, ale moge zrobic nowe konto.

@Będę koło 21.

Co do strony to jest mi to obojetne, a co do klasy - tak jak pisalem - ja napewno Bard :D

No to lece, bede pewnie za 2godzinki ,licze ze strona zostanie wybrana :D

DB Ja jestem za Glory i jesli nie bede mial problemow z gra [a jest spora szansa ze z wami nie pogram] to gram wlasnie tam ^^

Jednak z wami nie pogram :-(

Gdyby Soul Order wam się nie spodobał, to sprubujcie TLBB gra na tej samej zasadzie co SO, caly czas robimu zadania/questy i dungi, przyczym jest typowo Chinski klimat ale jest wiecej ok 5x wiecej graczy i 10 klas postaci, moj nick w TLBB to Smyrni24 albo Smyrnek24

A jak inni :D?

W TLBB też grałem, ale tak samo jak w SO mało tam polaków (przynajmniej ja nie spotkałem).

@Z tego co wyczytałem to taką wspomagającą może być Royalty http://tlbb-thegame.com/game-guide/classes/royalty-class-skills/

A w TLBB jest jakas klasa typowo supportowa :P? Jak Bard albo Priest? :P

Popatrz na stronce, albo wygoogluj, bo ja niestety nie wiem, a osobiscie gram Voodo 15 Lvl nick: Smyrni24

http://tlbbpl.wordpress.com/2010/10/12/specjalizacje-klas-w-tlbb/ tutaj jest po polsku wszystko opisane

czy możemy przerzucić się na jakiś normalny komunikator? :)

Komunikator... komunikator :P Najpierw ustalmy czy chcemy grac :D Niech jedna osoba napisze serwer, rase (jesli takowa jest) Wtedy mysle ,ze mozna sie powymieniac gg czy czyms tam :P

Ja zaraz zaczne sciagac tego TLBB :P

A więc tak jest jeden server, jedna frakcja, i jedna resa...

Nick jak juz wcześniej pisałęm tyle że Lvl się zmienił na 20... Jak coś piszcie w grze albo Gg

Pogralem chwile i jakos mi nie przypadlo do gustu :F Takie troche za ... hmm stare :P?

Nadal poszukuje ludzi do Soul Order, a moze ktos kogos zna polska gildie w tej grze xD?

Od jutra sobie pogram po stronie Glory jak co :D

Witam.

Mam takie pytanko - czy jest moze jakas gildia w Soul Order :D? Jesli tak, to po ktorej stronie? Glory czy Darki :D?