Witam.
Mam takie pytanko - czy jest moze jakas gildia w Soul Order ? Jesli tak, to po ktorej stronie? Glory czy Darki
?
Witam.
Mam takie pytanko - czy jest moze jakas gildia w Soul Order ? Jesli tak, to po ktorej stronie? Glory czy Darki
?
jak grałem jakiś czas temu i się pytałem w grze to odpisali mi, że polskiej gildii nie ma... i przestałem grać
Przydalaby sie jakas dla zabawy Chetnie znowu bym do niej powrocil
Oj też bym znowu zagrał, Najs a może narazie sami sprubójemy swoich sił... ^^
też mógł bym się przyłączyć... bardzo przyjemny klon Talisman Online, który zalęgł się od botów...
@tylko pobiore i sie zobaczy co dalej
Ja moge sprobowac, tylko wybierzcie ktoras ze stron No i z gory mowie ,ze nie jestem pro ownerem ;d raczej sobie pogrywam i poznaje gre ;d
PS. Ja bede gral Bardem
Hmmmm moje doświadczenie to: Talisman Online: Wizard i Assassin MAX Lvl, za czasów kiedy MAX wynosił 68 Lvl i Monk 50 Lvl.
Soul Order Online: Warrior 33 Lvl i Wizard 32 Lvl.
Właśnie pobieram. Jak coś będę grał Hunterem albo Slayerem, przewidywany Nick: Smyrni24 albo Smyrnek24
No to dajcie znac po ktorej stronie bedziecie chcieli grac Darki czy Glory (chyba takie sa ;d). Ja tymczasem ide sie zdrzemnac na chwile ,bo padniety po pracy jestem :F
To po której stronie gramy i jakimi klasami? Ja grałem po Glory, ale moge zrobic nowe konto.
@Będę koło 21.
Co do strony to jest mi to obojetne, a co do klasy - tak jak pisalem - ja napewno Bard
No to lece, bede pewnie za 2godzinki ,licze ze strona zostanie wybrana
DB Ja jestem za Glory i jesli nie bede mial problemow z gra [a jest spora szansa ze z wami nie pogram] to gram wlasnie tam ^^
Jednak z wami nie pogram :-(
Gdyby Soul Order wam się nie spodobał, to sprubujcie TLBB gra na tej samej zasadzie co SO, caly czas robimu zadania/questy i dungi, przyczym jest typowo Chinski klimat ale jest wiecej ok 5x wiecej graczy i 10 klas postaci, moj nick w TLBB to Smyrni24 albo Smyrnek24
A jak inni ?
W TLBB też grałem, ale tak samo jak w SO mało tam polaków (przynajmniej ja nie spotkałem).
@Z tego co wyczytałem to taką wspomagającą może być Royalty http://tlbb-thegame.com/game-guide/classes/royalty-class-skills/
A w TLBB jest jakas klasa typowo supportowa ? Jak Bard albo Priest?
Popatrz na stronce, albo wygoogluj, bo ja niestety nie wiem, a osobiscie gram Voodo 15 Lvl nick: Smyrni24
http://tlbbpl.wordpress.com/2010/10/12/specjalizacje-klas-w-tlbb/ tutaj jest po polsku wszystko opisane
czy możemy przerzucić się na jakiś normalny komunikator?
Komunikator... komunikator Najpierw ustalmy czy chcemy grac
Niech jedna osoba napisze serwer, rase (jesli takowa jest) Wtedy mysle ,ze mozna sie powymieniac gg czy czyms tam
Ja zaraz zaczne sciagac tego TLBB
A więc tak jest jeden server, jedna frakcja, i jedna resa...
Nick jak juz wcześniej pisałęm tyle że Lvl się zmienił na 20... Jak coś piszcie w grze albo Gg
Pogralem chwile i jakos mi nie przypadlo do gustu :F Takie troche za ... hmm stare ?
Nadal poszukuje ludzi do Soul Order, a moze ktos kogos zna polska gildie w tej grze xD?
Od jutra sobie pogram po stronie Glory jak co
Witam.
?