Witam Pobrałem Soul Worker i na steam i zwykłego lecz pokazuje mi że jest brak dostępnych serwerów ktoś wie o co chodzi ? a jeżeli jest jakaś przerwa to wiadomo kiedy się skończy ?
Soul Worker brak serwerów
pewnie przerwa jest techniczna gdyż raz robią o 14:30 a raz o 18:30 taka przerwa trwa do 3h max
To inny problem, dzisiaj nie było konserwacji.
Problem jest taki że gre pobrałem 28 lutego i ciągle jest ten komunikat że brak dostępnych serwerów o każdej godznie
spróbuj wejść przez wersje od GF
problemy mają z serwerami mnie od paru dni dzieje się to że jak zrobię dunga dostaje dc i pózniej wejsc nie moge
Mam ten sam problem, napisałem ticket do supportu, ale jak na razie zero odpowiedzi. Prawdopodobnie gra z jakiegoś powodu blokuje nasze adresy IP. Korzystam z internetu radiowego. Na internecie mobilnym serwery pokazują się normalnie. Tak samo jest przy odpalaniu gry przez VPN. Nie pozostaje nic innego jak czekać.
Support odpisał mi, że znają ten problem i mam włączać i wyłączać grę do momentu aż serwery mi się pokażą. Także pozdro.
VPN faktycznie pomaga,trudno mam nadzieję że zdejmą tą dziwną blokadę.Dzięki za pomoc temat do zamknięcia.