SoulOfDarkness Rekrutacja

Witam....

Gildia nie jest masówką,,, posiadamy koło 40 - 50 osób liczby się zmieniają gdyż staram się trzymać poziom aktywności...

Rozumiem że każdy ma życie prywatne ale chyba można zostawić u kogoś informacje ? ( Ej Sorry nie bedzie mnie jakiś czas gdyż wyjeżdzam )

A tak jest lipa nie wiemy czy gra sie znudziła czy nie...

Każdy jest człowiekiem więc nie oczekuje pro ogaru.... LvL zawsze mozna wbić a skilla wyrobić :)

Nie mam nic przeciwko 50 latką czy 13 latką ważne by każdy umiał sie zachować...

W Gildii pomożemy każdemu nie ważne czy totalny newbie czy kox... :)

Oczekuje lojalności i by kiedyś każdy z nowych członków mógł pomóc innym nowym graczom :)

Posiadamy 7 lvl gildii większość osób ma 50 LvL.

Mamy małą stałą paczkę graczy i chętnie ją powiększymy :)

Nie oczekujemy famfar zwycięstwa ani bycia naj naj...

Chcemy istniec w swoim kręgu i dobrze się bawić a o laurach pomyślimy za jakis czas :)

Jeżeli was zainteresowałem to nick w grze:

"Reyshi" lub "Nisuke"

Skype kontaktowy:

"adarik1908"

Pozdrawiam wszystkich wraz z calą gildia i zyczymy udanych dungów no i mam nadzieje że spotkamy się nie długo w grze :)

kiedy gildie rozwiazujesz ? dzisiaj czy do jutra przetrzymacie ? teraz ciagle powstaja gildie z 'wielkimi ambicjami', ktore jeszcze szybciej upadaja a zazwyczaj sa to gildie masowe jak ta...

Gildia jest od poczatku OBT i nie jest masowa 34 osoby sa wczoraj z 10 wyrzucilem... gildia tak samo brala udzial w turnieju i nie jest masowka...

i Raczej o jej zamknieciu lub kasacji nic nie wiem a jestem jej tworca wiec ?

Szukam ludzi ktorzy chca pograc i beda grali a nie osob ktore chca tylko grzac cztery litery

Piszę sie. Nick ingame WilliamXAN

Witam....

Gildia nie jest masówką,,, posiadamy koło 40 - 50 osób liczby się zmieniają gdyż staram się trzymać poziom aktywności...

Rozumiem że każdy ma życie prywatne ale chyba można zostawić u kogoś informacje ? ( Ej Sorry nie bedzie mnie jakiś czas gdyż wyjeżdzam )

A tak jest lipa nie wiemy czy gra sie znudziła czy nie...

Każdy jest człowiekiem więc nie oczekuje pro ogaru.... LvL zawsze mozna wbić a skilla wyrobić :)

Nie mam nic przeciwko 50 latką czy 13 latką ważne by każdy umiał sie zachować...

W Gildii pomożemy każdemu nie ważne czy totalny newbie czy kox... :)

Oczekuje lojalności i by kiedyś każdy z nowych członków mógł pomóc innym nowym graczom :)

Posiadamy 7 lvl gildii większość osób ma 50 LvL.

Mamy małą stałą paczkę graczy i chętnie ją powiększymy :)

Nie oczekujemy famfar zwycięstwa ani bycia naj naj...

Chcemy istniec w swoim kręgu i dobrze się bawić a o laurach pomyślimy za jakis czas :)

Jeżeli was zainteresowałem to nick w grze:

"Reyshi" lub "Nisuke"

Skype kontaktowy:

"adarik1908"

Pozdrawiam wszystkich wraz z calą gildia i zyczymy udanych dungów no i mam nadzieje że spotkamy się nie długo w grze :)