Soulstorm!

Hej,

Chciałam bym zagrać w warhammera 40k Dawn of War na dodatku soulstorm ale jego nie mam i mam do was prośbę czy nie zna ktoś strony gdzie można to pobrać za darmo (pełna wersje dodatku) albo z bardzo mała opłata ( do 5zl ) już szukałam w Google ale tam tylko demówki są proszę o linki z Góry Dziękuję.

http://allegro.pl/warhammer-40-000-dawn-of-war-soulstorm-sklep-i2563822874.html

Nówka w folii za 15zł + przesyłka ;p

Za darmo... hmm, to by było piracenie, a jakby nie patrzeć na tym forum linki warezowe są zabronione. Ale sam oryginalny dodatek za grosze możesz znaleźć w jakichś empikach czy innych internetach (~20 zł pewnie). Ostrzegam że o ile nic się nie zmieniło, to sam dodatek pozwala grać na multi tylko rasami z dodatku, żeby zagrać innymi musisz kupić odpowiednie dodatki albo podstawkę (Orkowie, Space/Chaos Marines, Eldar - podstawka, Gwardia Imperialna - Winter Assault, Tau i Nekroni - Dark Crusade). Oczywiście na single będziesz mógł grać wszystkimi rasami bez ograniczeń :)

EDIT: @up: Neurode! :)

15.90+12.99=28.89 Pond 30zl, proszę o linki ze ściągnięciem a nie kupnem.

Nikt Ci tutaj linków nie poda , szukaj na torrentach ...

A mam znalazłam już na chomikuj drobna opłata ale to tylko 2 zl

"Nie chcę kupić gry, wydam kasę żeby pobrać za darmo". Logiczne!

@Down: różnica? 18zł to dla ciebie różnica? Jedno wyjście do kina, jakaś mniejsza pizza, dwa kebaby, ewentualnie jakieś 5-6 większych paczek chipsów z Biedronki, za które dostajesz możliwość grania z ludźmi na multiplayerze (tym oficjalnym; za czasów Dark Crusade, na krótko przed Soulstormem trochę meczów można było znaleźć bez większych problemów). To jest oczywiście wybór OPa, ale ta gra IMO akurat jest warta odpuszczenia sobie kilku rzeczy by mieć oryginał.

2 zl a 20 to jednak jest roznica:) (sorry za brak polskich znakow :/)

W tej niebieskiej eXtra Klasyce(Chyba tak, nie bijcie), jest za 20 zł Podstawka+Wszystkie dodatki...

Hej,

Chciałam bym zagrać w warhammera 40k Dawn of War na dodatku soulstorm ale jego nie mam i mam do was prośbę czy nie zna ktoś strony gdzie można to pobrać za darmo (pełna wersje dodatku) albo z bardzo mała opłata ( do 5zl ) już szukałam w Google ale tam tylko demówki są proszę o linki z Góry Dziękuję.