SoulWorker na privie

Otóż grałam sporo czasu na japońskiej wersji, a teraz - dosłownie przed chwilą dostałam cynk od znajomego, że powstał już prywatny serwer do SoulWorkera.

Także szukam chętnych do gry lub wypróbowania, jeśli ktoś jeszcze nie miał szansy.

Właśnie ściągam clienta.

Pobieram, pierwszy raz słyszę o gierce, ale wygląda spoko. =3

Znalazlem, nazywa sie Burning SW

Pobieram więc będzie można zagrać :)

Nick w grze Boorboon, aktualnie 9 lvl. Na 20 lvl można założyć gildie.

pobieram zobacze czy fajne moze zagram troche

Jak coś gram Stellą. Znajdziecie mnie pod nickiem Layvaneth. Jeszcze oprócz tego gram z 2 zagranicznymi znajomymi.

Czym się różni global japoński od tego priva?

Ping jest taki sam :P

Tym, że do japońskiego nie będzie wsparcia z zaangielszczeniem. A znając developerów od serwerów .to (grałam na każdym do danej gry) - ci biorą się sprawnie za tłumaczenia. I w kwestii updatów, wiem, że priv będzie tak samo na bieżąco z jp, jak ak.to jest na bieżąco z tajwańską wersją.

No i plus raty. Co najmniej 2-krotnie większe.

Ping mi generalnie nie przeszkadza.

To może jakiś komunikator by sie przydało ogarnąć

Jakbyście założyli jakąś gildię to możecie wysłać inv'a, nick taki sam jak na forum.

Założony discord: https://discord.gg/B9r29gR

EDIT: Wbiję 20 i jeszcze dziś założę gildię ogólną.

Jest ktoś w stanie podesłać linka na priva? Chętnie ocenię gierkę. :)

Gramy w różnych porach, ale jeśli ktoś dołącza w nocy, może się spodziewać, że mnie na pewno nie zastanie.

P.S. Lepiej poczekać na innych, wypróbowując inne postaci. Bo jak wczoraj robiłam te same dungi, co już miałam za sobą, zmarnowałam tylko FP. Odnawiają się co 24h, w godzinach 9-10 czasu polskiego.

Z tego co czytałam to z tymi FP jest tak, że jak jakieś masz to rate'y są zwiększone, a jak ci się skończą to masz takie jak na jp serwerze (normalnie po wyczerpaniu F nie można grać). Co do tłumaczenia to wyczytałam jedynie tyle, że jest automatycznie wgrany patch z fanowskim zangielszczeniem, który pierwotnie był przeznaczony na japoński serwer i nad którym prace zostały przerwane. Nie wiem, czy twórcy priva mają zamiar sami tłumaczyć resztę, czy po prostu zostawią tak jak jest.

@KoddiaOgólnie osoby prowadzące serwer mają już dosyć spory staż po administrowaniu aurą kingdom i twin sagą, odeszli z teamu dla własnego projektu serwera prywatnego, więc patrząc po obu wymienionych grach wszystko było tłumaczone dosyć sprawnie i samodzielnie. :D

Akurat znajoma wyczaiła i powiedziała, że nawet bez FP wejdziesz na dunga. Atog to samo mówi.

Co do tłumaczenia - team-widmo .to zawsze jest w formie, jeśli chodzi o tłumaczenia i sprawność przy zgarnianiu co raz to nowych patchy, także nie ma co się martwić.

Chętnie pogram. Jeśli gildia już istnieje, to prosiłbym o inv. Nick w grze: Taq

Również prosiłbym o dodanie mnie do gildii, nick w grze: GimmeMORE

@Vigard i @kualo: Dodam Was, jak tylko skończy się maintenance. Nie często zaglądam do wątku, wybaczcie.

Nie ma ETY, ale naprawione mają być dźwięki z gry, głosy, bug ze znikającymi NPCtami i nadanie brakujących tytułów.