Space Cowboy

Space Cowboy jest świetnym MMORPGiem i do tego w pełni darmowym. Akcja w przeciwieństwie do tego typu gier rozgrywa się daleko w przyszłości. Do wyboru jest dziesięć różnych postaci, różniących się jedynie wyglądem. Następnie należy wybrać jeden z czterech pojazdów. Każdy z nich ma inne "parametry" oraz potrafi latać. Po czasie można zmienić kolor, kształt oraz wiele innych części danej maszyny. Na początku do dyspozycji są dwa rodzaje amunicji: zwykła oraz rakiety. Po osiągnięciu większego poziomu dochodzą nowe rodzaje broni. Nie na samym ulepszaniu umiejętności gra się kończy. Można wykonywać misje, za które są nagrody. Pozycja jest bardzo rozbudowana i wnosi wiele nowych rzeczy. Oprawa audiowizualna bardzo dobrze się prezentuje.

Producent: Gala-Net, Inc.

Licencja: Freeware (bezpłatna)

Rozmiar: 982 MB

System: Windows 98/ME/2000/XP

Minimalne wymagania:

- Procesor 1 GHz

- 256 MB RAM

- Karta graficzna 32 MB

- DirectX 9.0

Link do Oficialnej Strony

ef2bb879428cc4b8.jpg

Wow wreszcie coś innego :o Jak mi się cabal pobierze i nie spodoba to napewno zobaczę co to za gierka ^^

Space Cowboy jest to gra stworzona przez www.gpotato.com według mnie najlepszej firmy robiącej gry mmorpg.Niestety gra mnie znudziła po jednym dniu grania.Gra polega na tym,że latasz statkiem po planecie rozwalasz inne statki zdobywasz lvl przylatujesz do miasta kupujesz nowe rzeczy i znowu lecisz ubijać ;p

To tak jak w innych grach mmorpg chodzisz ludkiem rozwalasz potwory idziesz do miasta kupujesz itemy i dalej walczyć!

Nie walczysz ludkiem.

mam problem z tą grą sciagnolem tą grę i zainstalowalem ale gdy ją włanczam to wyskakuje mi komunikat że server is not activated jakby ktos wiedzial oco z tym chodzi to niech mi napisze na gg: 484543

Space Cowboy jest świetnym MMORPGiem i do tego w pełni darmowym. Akcja w przeciwieństwie do tego typu gier rozgrywa się daleko w przyszłości. Do wyboru jest dziesięć różnych postaci, różniących się jedynie wyglądem. Następnie należy wybrać jeden z czterech pojazdów. Każdy z nich ma inne "parametry" oraz potrafi latać. Po czasie można zmienić kolor, kształt oraz wiele innych części danej maszyny. Na początku do dyspozycji są dwa rodzaje amunicji: zwykła oraz rakiety. Po osiągnięciu większego poziomu dochodzą nowe rodzaje broni. Nie na samym ulepszaniu umiejętności gra się kończy. Można wykonywać misje, za które są nagrody. Pozycja jest bardzo rozbudowana i wnosi wiele nowych rzeczy. Oprawa audiowizualna bardzo dobrze się prezentuje.

Producent: Gala-Net, Inc.

Licencja: Freeware (bezpłatna)

Rozmiar: 982 MB

System: Windows 98/ME/2000/XP

Minimalne wymagania:

- Procesor 1 GHz

- 256 MB RAM

- Karta graficzna 32 MB

- DirectX 9.0

Link do Oficialnej Strony

ef2bb879428cc4b8.jpg