Spadki fps w cs go

Witam. Tak jak w tytule mam spadki fps ,gdy na przykład wchodzę na tryb uproszczony to mam około 250fps ,ale zaczynają one spadać i gdy spadną do okolic 80 fps zaczynają tak skakać pomiędzy 80 a 20 fps-ami. Problem się pojawił ,gdy oddałem mój komputer do naprawy (spalił się zasilacz). Czy jest ktoś w stanie pomóc mi z tym?

Polecam zajrzeć, Mnie pomogło utrzymać stałe fpsy, po problemie z dyskiem ; )

Nie za dobrze a podasz karcioche i procka ?

Polecam zajrzeć, Mnie pomogło utrzymać stałe fpsy, po problemie z dyskiem ; )

Nie działa :/

karta to : Nvidia geforce gtx 750 ti

procesor: intel core i3-4170 3.7gz

Edit: Chciałbym jeszcze jedno dodać że jak włączam komputer to mam te 250 fps i stopniowo spadają ,ale gdy np odpalę cs po np godzinie od włączenia to już mam znacznie mniej fps-ów.

Można powiedzieć ze masz odpowiedz. W spoczynku wszystko z PieCem jest ok. Ale gdy zaczyna pracować pod obciążeniem to wszystko zwalnia. Mówisz ze spalił ci się zasilacz. Tylko jego wymienili czy coś jeszcze? Ja stawiam na uszkodzenie karty graficznej u mnie jak padł zasilacz to padło tez chłodzenie w grafice ale to sobie sprawdziłem programem do mierzenia temperatur.

Pierwszy pomysł jaki się nasuwa to grzejący się procek/karta. Odkurz trochę, może pomoże. Kolejnym krokiem była by wymiana pasty.

Grafika uszkodzona podczas spalenia zasilacza.

Wymieniał tylko zasilacz a odkurzacz chyba nie ma sensu bo komputer ma około miesiąca. Jeśli to karta to raczej szybko jej nie wymienię.

skoro komp ma miesiąc nie jest na gwarancji? Jak tak to idziesz i mówisz co jest grane. Łaski nie robią.

Nie wiem jak to jest tam gdzie składałem ,ale chyba będę musiał iść się zapytać.

Rozumiem że zasilacz wymieniałeś tam gdzie składałeś kompa?(aż mnie dziwi że nie sprawdzili kompa pod obciążeniem po jego wymianie, albo to zrobili wiedzieli że grafa też ma problem ale ci go wcisnęli, ogólnie pełna profeska :D ) Wystarczy że masz paragon świadczący o zakupie komputera. Nawet jezeli był to komis tez powinni ci dać gwarancje rozruchową srednio jest to 3 miesiące. A jak normalny sklep to nie ma bata minimum rok. Tylko nie daj się zbyć jak ci powiedzą że grafikę masz odsyłać do producenta.

Tak zasilacz wymieniałem a paragonu nie dawali. No cóż pójdę któregoś dnia i powiem im jaka jest sytuacja.

Dziękuję wszystkim za pomoc :)

Zrób formata.

Oj dzieciak nawet paragonu nie wziol gdzieś ty składał tego zloma skoro komp ma miesiąc to na każdy podzespół masz 2 lata gwarancji ...

Otrzasnij się tak właśnie ludzie dają się robić w balona i dają zarabiać innym ...miesiąc czasu no chyba że "kumpel" ci składał...

Witam. Tak jak w tytule mam spadki fps ,gdy na przykład wchodzę na tryb uproszczony to mam około 250fps ,ale zaczynają one spadać i gdy spadną do okolic 80 fps zaczynają tak skakać pomiędzy 80 a 20 fps-ami. Problem się pojawił ,gdy oddałem mój komputer do naprawy (spalił się zasilacz). Czy jest ktoś w stanie pomóc mi z tym?