Spadki fps

Witam mam owy problem po ładowaniu się gry gra wlącza się dopiero w 20-30 s czasami nawet w 1 minucie fpsy zawsze były kiedyś po 60 teraz gdy użyjes skilla czy jakiś teamfight to nawet spada do 0

sprzęt

Ramu 2gb

Procesor:AMD atlon x2 250 3,01

Karta gradiczna:Ati radeon HD 4600 series

Windows XP

Jeżeli jest jakiś program który mógł by podwyższyć moje fpsy prosiłbym żeby podać link

Polecam LoL Client Suspender. Sam używam i znacznie podnosi fps podczas rozgrywki. Polega na tym,że w trakcie gry wyłącza działającego klienta (sklep,profil itp.).

Program Game booster podnosi fpsy . Polecam tez oczsysci komputer z wirusow itp i uzyc CCleanera.

Musisz poszukać odpowiednich sterów do karty, miałem to samo. Game booster daje mało, góra 3 fpsy w moim przypadku. Ewentualnie spróbuj w menadżerze zadań ustawić priorytet na najwyższy, może coś pomoże.

Pozdrawiam.

Dziękuje za wszelką pomoc ściągnełem LoL Client Suspender i najnowsze sterowniki do karty graficznej i jest ok.

Temat do zamknięcia

Dziękuje za wszelką pomoc ściągnełem LoL Client Suspender i najnowsze sterowniki do karty graficznej i jest ok.Temat do zamknięcia

Temat zamykam.

Witam mam owy problem po ładowaniu się gry gra wlącza się dopiero w 20-30 s czasami nawet w 1 minucie fpsy zawsze były kiedyś po 60 teraz gdy użyjes skilla czy jakiś teamfight to nawet spada do 0

sprzęt

Ramu 2gb

Procesor:AMD atlon x2 250 3,01

Karta gradiczna:Ati radeon HD 4600 series

Windows XP

Jeżeli jest jakiś program który mógł by podwyższyć moje fpsy prosiłbym żeby podać link