Witam znacie jakąś stronę na której mógłbym zobaczyć wszystkie odcinki Spartakusa ? próbowałem na kinomaniaku ale nie działa ta strona
Spartakus
Kinomaniak już nie istnieje , hmm sprawdz na Zalukaj.Powinno być
To nie jest "kinomaniak.tv" , takie sprostowanie ^^, bo Gimby mnie zjedzą że sieję nieprawdę
Podobno, ale można równie spokojnie i za free oglądać jak niegdyś na kinomaniaku
Na Zalukaj też można za Free(tak mi się wydaje , nie mogę potwierdzić gdyż zawsze mam opłacony ViP).
No własnie sie to od niedawna zmieniło. I bez konta vip nie pooglądamy spokojnie seriali ani filmów
ile jest sezonów spartakusa ?
krew i piach , bogowie areny i zemsta
czy są jeszcze jakieś ?
Oglądaj w kolejności
Bogowie areny
Krew i Piach
Zemsta
Wojna potępionych
na cda.pl są wszystkie sezony
Polecam Kinex.tv
Znajdziesz tam wszystkie 4 sezony, nie musisz się rejestrować, poza tym strona nie ma żadnych limitów ani innych pierdół. Jeśli chodzi o kolejność to zdecydowanie odradzam propozycje Boosky'ego. Na samym początku bogów areny masz gigantyczny spoiler (skrót końca ost. odc. krwi i piachu).
Oglądaj w takiej kolejnośći:
1.Krew i Piach
2.Bogowie areny
3.Zemsta
4.Wojna potępionych
Up@
Najlepiej to ominąc bogowie areny
bo ten sezon to jak dla mnie spin-off
Mają racje oglądaj tak jak wychodziły czyli krew i piach first! A co do linków to moze iitv.info. Masz dość dużo linków i wystarczy się tylko zarejestrować bo spamuja o vipa od jakiegoś czasu.
ten sezon wojna potępionych ile ma odcinków ? i czy spartakus to już zakończony serial czy wychodza jeszcze odcinki ?
Niee już nie ma Spartacusa. Nie ma żadnych nowych odcinków.
a ile odcinkow ma ta wojna potepionych ?
Kino.pecetowiec polecam, sam tam oglądałem wszystkie odcinki.
@Up
Myślę, że tak z 8-11. Nie pamiętam.
Wojna potępionych ma 10 odcinków.
ok thx wszysstkim wszystkie już obejrzane
niestety strasznie lipny koniec :/
Polecam obejrzeć pierwszy sezon. Do drugiego trzeba się zmusić a trzeciego nawet nie dokończyłem oglądac jest straszny. Naprawdę najlepiej poprzestać na pierwszym i mieć wspaniały obraz jaki tam stworzono