Kto jeszcze nie grał a byłby chętny? Są 2 serwery PVE i PVP i zaczęlibyśmy na PVE i z czasem jakby gra była grywalna przeszlibyśmy na PVP - Gramy Demonami , mój obecny lvl 3 Nick: SandKing
Jak ktoś jest chętny do wspólnej rozgrywki do początku to może dogadalibyśmy się na Skypie? Podajcie nazwy, a ja was dodam.
Sphere 3: Enchanted World
Mógłbym pograć z kimś lecz od początku i na pewno nie poprzez skype.
Może mi ktoś podać jakieś zachęcające plusy tej gry bo gameplaye do mnie nie przemawiają i dlaczego ta gra ma 3 w nazwie to jakaś kontynuacja czy jak?
Beryfero... umiesz czytać? 3 lvl to początek gry też kogoś szukam od początku do wspólnej rozgrywki. Mi obojętnie w sumie jaki komunikator , myślałem że skype jest na tyle popularny że nie ma osoby bo by nie miała.
Dlaczego 3? Ja Ci na to pytanie nie odpowiem.
Ktoś chętny się może znajdzie?
Właśnie puściłem ściąganie. Jak coś to dodaj na steam: Mr. Kaazame (avatar laski)
Póki co mam gości, i do nich wracam, ale niedługo powinni się zmyć
Ktoś może jeszcze się znajdzie? ^.^
Kto jeszcze nie grał a byłby chętny? Są 2 serwery PVE i PVP i zaczęlibyśmy na PVE i z czasem jakby gra była grywalna przeszlibyśmy na PVP - Gramy Demonami , mój obecny lvl 3 Nick: SandKing
Jak ktoś jest chętny do wspólnej rozgrywki do początku to może dogadalibyśmy się na Skypie? Podajcie nazwy, a ja was dodam.