Sphere 3: Enchanted World

Kto jeszcze nie grał a byłby chętny? Są 2 serwery PVE i PVP i zaczęlibyśmy na PVE i z czasem jakby gra była grywalna przeszlibyśmy na PVP - Gramy Demonami , mój obecny lvl 3 Nick: SandKing
Jak ktoś jest chętny do wspólnej rozgrywki do początku to może dogadalibyśmy się na Skypie? Podajcie nazwy, a ja was dodam.

Mógłbym pograć z kimś lecz od początku i na pewno nie poprzez skype.

Może mi ktoś podać jakieś zachęcające plusy tej gry bo gameplaye do mnie nie przemawiają i dlaczego ta gra ma 3 w nazwie to jakaś kontynuacja czy jak?

Beryfero... umiesz czytać? 3 lvl to początek gry też kogoś szukam od początku do wspólnej rozgrywki. Mi obojętnie w sumie jaki komunikator , myślałem że skype jest na tyle popularny że nie ma osoby bo by nie miała.

Dlaczego 3? :P Ja Ci na to pytanie nie odpowiem.

Ktoś chętny się może znajdzie?

Właśnie puściłem ściąganie. Jak coś to dodaj na steam: Mr. Kaazame (avatar laski)

Póki co mam gości, i do nich wracam, ale niedługo powinni się zmyć :P

Ktoś może jeszcze się znajdzie? ^.^

Kto jeszcze nie grał a byłby chętny? Są 2 serwery PVE i PVP i zaczęlibyśmy na PVE i z czasem jakby gra była grywalna przeszlibyśmy na PVP - Gramy Demonami , mój obecny lvl 3 Nick: SandKing
Jak ktoś jest chętny do wspólnej rozgrywki do początku to może dogadalibyśmy się na Skypie? Podajcie nazwy, a ja was dodam.