Spiderman czy Batman?

Kogo wolicie, SPIDERMANA czy BATMANA???

Dzisiaj se wspomnąłem, że SPIDERMANA oglądałem jak byłem mały, a kolega powiedział że BATMAN lepszy i SPIDEY ssie pałę. Myślałem, że krew się poleje.

Już się robiłem zielony jak HULK, którego też oglądałem.

Tutaj opening spidermana, którego się kiedyś oglądało:

https://www.youtube.com/watch?v=DZGN9fZvQhc

Nie mam nic do Batmana, oglądałem kiedyś tylko Batmana z przyszłości, no ale Spiderman imo lepszy

A wy kogo wolicie? Kogo oglądaliście?

Elo, pozdrawiam.

Harry Potter ;3

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Pająk>Nietoperz

To by było na tyle.

Oczywiście, że nietoperz. JOKER !

Spider z jetixa

Batman z toonami

Spajdi z fabułą wymiatał

Zawsze moim ulubionym bohaterem z Marvela był Spiderman, w DC nie ma nikogo, kogo jakoś specjalnie bym lubił, więc odpowiedź jest oczywista. Co tam Joker! Dr. Octavius, Venom, Hob i Green Gobliny. <3 No i Peter nie był smętną-bogatą fujarą, która wiecznie chodziła nadąsana i zachowywała się jak EMO, uwielbiałem jego poczucie humoru i trollowanie przeciwników. :D

Spider z jetixaBatman z toonami Spajdi z fabułą wymiatał

Kurde, toonami to był oddzielny kanał? Bo mi jakoś z CN się kojarzy. Ja oglądałem Batmana z przyszłości, i chyba Batman był w lidze sprawiedliwych.

https://www.youtube.com/watch?v=DVdTbiLku48

Polecam. Te openingi ze starych kreskówek i bajek :D

To chyba odcinek z Ligi Sprawiedliwych, 3 batmanów się spotkało o ile się nie myle.

https://www.youtube.com/watch?v=PETk8eBbfN0

Znaczy 2 tych samych no i ten z przyszłośći (2 z przyszłości, w tym jeden ten co jest w lidze sprawiedliwych tyle, że jest stary)

Spiderman bo to taki typowy superbohater, który ma jakieś tam ponadprzeciętne moce. A Batman to taka bogata popierdółka w zasłonce.

Spiderman to totalna pizdeczka, bez ugryzienia jakiegoś "pajonka" bylby kupa. Batman umiejetnosci zawdziecza tylko sobie. Mroczny Rycerz zmiata to pajonkowe goffno.

warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS

Wybaczcie ale durne porównanie sobie wybraliście. Spider-Man a Batman to jak porównywanie bajki dla dzieci z dorosłą książką.

Spajdi już na wejściu jest przekreślony przez wzgląd że jedynym atrybutem który miał jako zwykły przeciętny żyjący jest wysoko-rozwinięty umysł, tylko że batman nie był w tyle w tych sprawach, po za tym batman jako śmiertelnik miał umiejętności oraz doświadczenie jakie spajdiemu brak, po za tym co jak co ale Batman jako jedyny umiał walczyć z przeciwnikami których nawet spajdi bałby się ruszyć. Spajdi ma fajne teksty i jest bardziej barwna postacią bo jego życie jest łatwiejsze i przeciwnicy nie są jacyś potężni.

Zara mój kochany Batman przegra! D:

Bardziej lubiałem Batmana, bo był poważniejszy i dorosły. W czasach dzieciństwa uważałem Spidermana za chłopaka, którego ugryzł pająk i dlatego miał swoje moce. Batman stał się Batmanem przez bagaż doświadczeń życiowych plus był wybitnie utalentowany fizycznie i silny psychicznie. Oddaje swój głos na Batmana, tak samo jak oddałem na Komoruskiego.

Wybaczcie ale durne porównanie sobie wybraliście. Spider-Man a Batman to jak porównywanie bajki dla dzieci z dorosłą książką.Spajdi już na wejściu jest przekreślony przez wzgląd że jedynym atrybutem który miał jako zwykły przeciętny żyjący jest wysoko-rozwinięty umysł, tylko że batman nie był w tyle w tych sprawach, po za tym batman jako śmiertelnik miał umiejętności oraz doświadczenie jakie spajdiemu brak, po za tym co jak co ale Batman jako jedyny umiał walczyć z przeciwnikami których nawet spajdi bałby się ruszyć. Spajdi ma fajne teksty i jest bardziej barwna postacią bo jego życie jest łatwiejsze i przeciwnicy nie są jacyś potężni.

Kto kogo woli, o to mi chodzi. Chyba, że źle coś napisałem. Chodzi mi o subiektywną opinie kogoś.

Już nawet pominę to jak bardzo słabym uniwersum jest uniwersum Marvela a jak za***istym DC i przejdę do sedna. Batman wygrywa na starcie. Z kilku powodów. Po pierwsze jest zwyczajnym człowiekiem z kupom hajsu, nie ma żadnych mocy więc można się z nim utożsamiać co w przypadku Spidermana jest średnio możliwe. Po drugie ciekawsze miejsca w których dzieje się akcja. Po trzecie lepsze ekranizację ( Nolan po prostu zostawił wszystkich w tyle). I po czwarte ale nie ostatnie, zdecydowanie lepsi, barwniejsi i ciekawsi antagoniści. O Batmanie mógłbym dużo pisać, wszak to jeden z najlepszych istniejących superbohaterów.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS
Kto kogo woli, o to mi chodzi. Chyba, że źle coś napisałem. Chodzi mi o subiektywną opinie kogoś.

A to w takim wypadku wolę Spider-Mana. Jest zabawny i ma dobre teksty.

Dla mnie jak najbardziej Batman. Nwm czemu ale zawsze bardziej lubilem DC niz Marvela.

Kogo wolicie, SPIDERMANA czy BATMANA???

Dzisiaj se wspomnąłem, że SPIDERMANA oglądałem jak byłem mały, a kolega powiedział że BATMAN lepszy i SPIDEY ssie pałę. Myślałem, że krew się poleje.

Już się robiłem zielony jak HULK, którego też oglądałem.

Tutaj opening spidermana, którego się kiedyś oglądało:

https://www.youtube.com/watch?v=DZGN9fZvQhc

Nie mam nic do Batmana, oglądałem kiedyś tylko Batmana z przyszłości, no ale Spiderman imo lepszy

A wy kogo wolicie? Kogo oglądaliście?

Elo, pozdrawiam.