Spidi Ritsu kanał YouTube

Witam wszystkich!

Bardzo serdecznie zapraszam Was wszystkich do wejścia na mój kanał na YouTube. Mam nadzieję, że zarówno on, jak i ja, będziemy się rozwijać i poszerzać swoje horyzonty.

Jak na razie będą tam dodawane tylko i wyłącznie filmiki z gry League of Legends. Może jednak ulec to zmianie (jeżeli tak będzie, to oczywiście Was poinformuję).

Zachęcam do komentowania. Chętnie przeczytam zarówno pozytywne, jak i negatywne komentarze, które pozwolą mi zobaczyć, w jakim kierunku powinienem pójść i co zrobić, aby wszystko wyglądało tak, jak należy.

Jeżeli chcecie więc pooglądać najlepsze i najgorsze playsy z LOLa - zachęcam do oglądania filmików na moim kanale.

Link do kanału: https://www.youtube.com/user/spidiritsu

Fajnie by było gdybyś spróbował nagrać jak zaczynasz (jeśli wcześniej nie grałeś ) w Dotę 2 . Takie początki fajnie by było wrzucać na YT bo tego brakuje a wiele osób szuka takich filmów . Kanał fajny masz suba od mua :)

Dzięki wielkie :D Nad Dotą 2 się jeszcze nie zastanawiałem, ale pomyślimy.

Edit. Narazie zbieram materiały z LoLa

@refresh

Spoczi :D Ale jeśli chcesz się utrzymać i być zauważonym to min. 2 materiały dziennie i wiesz musisz jakoś z widzami trzymać kontakt w komentarzach.

Narazie to się zastanawiam czy wrzucać pojedyncze akcje czy 5-10 minutowy montage playsów na poziomie d1/chall. Tak btw. to jak mam utrzymywać ten kontakt O_O?

Witam wszystkich!

Bardzo serdecznie zapraszam Was wszystkich do wejścia na mój kanał na YouTube. Mam nadzieję, że zarówno on, jak i ja, będziemy się rozwijać i poszerzać swoje horyzonty.

Jak na razie będą tam dodawane tylko i wyłącznie filmiki z gry League of Legends. Może jednak ulec to zmianie (jeżeli tak będzie, to oczywiście Was poinformuję).

Zachęcam do komentowania. Chętnie przeczytam zarówno pozytywne, jak i negatywne komentarze, które pozwolą mi zobaczyć, w jakim kierunku powinienem pójść i co zrobić, aby wszystko wyglądało tak, jak należy.

Jeżeli chcecie więc pooglądać najlepsze i najgorsze playsy z LOLa - zachęcam do oglądania filmików na moim kanale.

Link do kanału: https://www.youtube.com/user/spidiritsu