Spieniężenie portfela steam

Witam, posiadam 22.93 euro na steamie, jednak chciałbym je jakoś spieniężyć. Moje pytanie to, czy istnieje jakis sposób na to? ( tak dałem taką ofertę w targowisku)

Dziękuje za odpowiedzi.

Nie, chyba że kupisz gifty i sprzedasz komuś za realne pieniądze, w innym wypadku nie ma możliwości wyjmowania pieniędzy ze steama

No tak to jest, steam powstał tylko po to by wyciągać pieniądze od graczy. Pozdrawia osoba którą nie wydaje pieniądze na głupoty.

Dzięki za odpowiedź, wiec pozostaje mi czekać na dobrą duszyczka się znajdzie ;)

także, nie wydaje pieniędzy na głupoty, wszystko zdobyłem poprzez obstawianie skinów na csie i sprzedaż skrzynek ^^

Mój znajomy kupował gifty/skiny do cs'a i leciał z tym na allegro.

I chyba jakoś na Kinguin.pl da się wystawiać gifty/keye.

Takie dodatkowe pytanie dla Modów(może wiedzą) czemu od 4 dni nie jest aktualizowane targowisko?

Sokoren popytaj kumpli, ja swoim zawsze odsprzedaje skiny/skrzynki wyjątkiem jest gryf :)

No właśnie to od razu zrobiłem, jedynie udało mi się 7euro opchnąć i zostało 23, ale dzięki za radę ;)

Witam, posiadam 22.93 euro na steamie, jednak chciałbym je jakoś spieniężyć. Moje pytanie to, czy istnieje jakis sposób na to? ( tak dałem taką ofertę w targowisku)

Dziękuje za odpowiedzi.