Spin-off mangi NARUTO w 2015!

Witam, dziś na stronie shippuuden.pl został opublikowany post informujący o tym że w 2015 roku ruszy spin-off serii.

Będzie on poświęcony przyszłemu pokoleniu czyli dzięcią obecnych bohaterów.

LINK DO POSTU ====> http://shippuuden.pl/news.php?readmore=4144

Naruto ojcem! Dayum mam nadzieję że ten spin-off będzie dobry :)

Co o tym sądzicie? hmm?

Extra już się ciesze zaraz się zsikam w gacie?!?!?!???!. A tak na poważnie to przeciąganie mangi i szukanie w czterech literach mózgu na pewno nie przysporzy jej czytelników. Ta manga jak i bleach skończyły się już dawno temu ale oczywiście obejrzę z ciekawości. Może będą jakieś nowe transformacje na przykład dziecko naruto w dzbanek albo córka sasuke w ocieplacz do gaci

Oglądałem trochę do czasu aż nie obejrzałem innych anime, a gdy już miałem porównanie to żegnaj naruto.

Extra już się ciesze zaraz się zsikam w gacie?!?!?!???!. A tak na poważnie to przeciąganie mangi i szukanie w czterech literach mózgu na pewno nie przysporzy jej czytelników. Ta manga jak i bleach skończyły się już dawno temu ale oczywiście obejrzę z ciekawości. Może będą jakieś nowe transformacje na przykład dziecko naruto w dzbanek albo córka sasuke w ocieplacz do gaci

Jakbyś przeczytał co zawiera ten news to byś wiedział że nie masz co oglądać ponieważ to nie będzie spin-off anime tylko mangi

@OxeloN

Sasuke tez jest ojcem :P Ma córke z sakura

Ziomeczku, wbijaj takie informacje w spoiler.

Mnie nie przeszkadza, bo już widziałem, ale innym możesz popsuć zabawę

A co do spin-off'u, ja osobiście będę czekał. Czytam Naruto od prawie 10 lat i trochę mi szkoda, że kończy się jutro. Tak, ostatnie chaptery były kiepskie, no ale sentyment pozostanie.

PS. Na nowy film również czekam, mimo że anime nie oglądam.

A mnie się tam podoba, będzie co czytać : >

W sumie, to całkiem fajnie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Osobiście mam teraz żal do twórcy, za to jak kończy mangę, ale jestem ciekaw tego spin-off'a

Witam, dziś na stronie shippuuden.pl został opublikowany post informujący o tym że w 2015 roku ruszy spin-off serii.

Będzie on poświęcony przyszłemu pokoleniu czyli dzięcią obecnych bohaterów.

LINK DO POSTU ====> http://shippuuden.pl/news.php?readmore=4144

Naruto ojcem! Dayum mam nadzieję że ten spin-off będzie dobry :)

Co o tym sądzicie? hmm?