Siema!
Przed chwilką ruszył Spiral Knights! Mój nick: Rahim, jak na razie podoba mi się ogromne podobieństwo do Zeldy.
W sumie za dużo nie mogę powiedzieć bo skończyłem dopiero tutorial
Strona oficjalna: http://www.spiralknights.com
Pozdrawiam!
Siema!
Przed chwilką ruszył Spiral Knights! Mój nick: Rahim, jak na razie podoba mi się ogromne podobieństwo do Zeldy.
Pozdrawiam!
Bo Spiral jest właśnie wzorowany na Zelda:) Jutro news. Cu;]
Dzieki za info juz pobieram
Zrobilem dwa dungeony i poki co calkiem fajne odczucia
Według mnie też całkiem niezłe chociaż grałem może pół godziny, ale muszę ją jeszcze ogarnąć.
Niech robią coraz więcej cukierkowych gier to się zabije.
o co wam chodzi z cuksami? gierka fajna, zobaczy się później.
Wygląda ciekawie. Trzeba sprawdzić. Jeśli faktycznie podobne do Zeldy to zostane przy tym na jakiś czas Tytuł od razu skojarzył mi się z anime "Gurren Lagann".
EDIT: Po zagraniu stwierdzam, że gra ma "to coś". Gra się naprawde fajnie.
Miła gra.
dzieki ziom zaraz zagram, jestem amatorem Zeldy ostatnio gralem w Phantom Hourglass i Spirit Tracks, obydwa nawet podobne do tego
omg nastepny cukier? to juz wiem dlaczego cukier drozeje, gry z niego robia i nie wystarcza ;/
mogli by cos pozadnego zrobic a nie co miesiac nowa gra w dodatku cukierkowa.
Nie wiem jak wy, ale ja w to grałem już w połowie marca. Nie wyglądało to na cbt. Zarejstrowałem się i grałem, ot filozofia. Dla ciekawskich coś więcej o grze... Na zwykłą grindówkę to nie wygląda. Są pojedyńcze elementy logiczne, typu przyciski, które trzeba stawać w grupie, trzeba np przenosić przedmioty na kafelki żeby przejść do dalszej części. Same party fajna rzecz, bo można automatycznie drużyne znaleźć. Jeżeli chodzi o techniczną stronę gry, grałem jakiś tydzień i dalej nie rozumiałem o co tam biega Gra nie jest taka schematyczna. Robi się dungeony, kupuje bronie, ale.... Wszystko w zaczarowanym świecie robotów. Bardzo przyjemna grafika jak na 2D, nieco "cukierkowa" ale to właśnie nadaje grze ten klimacik. Jak znudziły ci się zwykłe mmo, musisz zagrać. Tyle ode mnie
Pierwsze wrażenie?
Hertless z uniwersum Kingdom Hearts rozwinęły się, wymyśliły technologię podróży w kosmos i magiczne zbroje, po czym wybrały się w przestrzeń kosmiczną aby zasiedlić swoje tyłki na opuszczonej planecie z Legend of Zelda.
Styl gry przypomina nieco Zeldę z GBA (ah te koszenie krzaczków mieczem) nawet przyjemne, no i mała instalka.
+ Za system wymiany kasy dropionej na tą z item shopa, wygodna opcja, nawet jeśli wymaga nieco gry.
Mam nadzieję, że non-target mnie zaskoczy, a grafika nie będzie tak odrażająca i sztuczna, jak na gameplayu.
Spoko Ravy ale styl bardziej przypomina serie Zeld na NDS niz GBA. Kto gral w nie na emulatorze DS skojarzy ze sterowanie zupelnie podobne
Pierwsze wrażenie?Hertless z uniwersum Kingdom Hearts rozwinęły się, wymyśliły technologię podróży w kosmos i magiczne zbroje, po czym wybrały się w przestrzeń
Hehe. Mi też postacie skojarzyły się z Kingdom Hearts.
Przyjemna, sympatyczna gierka. Przełknęłam nawet styl graficzny.
Niestety jak dla mnie, nie ma co tam robić. Ciągłe dungeony to za mało. Gra szybko straci na popularności.
Siema!
Pozdrawiam!