Spirit Tales. Pytania

SiemaneRko all !! Zacząłem przygodę z SpiritTalesOnline. Spodobalo mi sie to bardzo. Mam 15 lvl Assasin'em.

I pytania:

Kto by chcial pograc ale tylko w takich planach:

W poniedziałek od 12:35 do 14:20

We wtorek od 6:20 do 11:20

W piątek od 15:35 do 21:00 Ale nie będę nałogował, jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

W sobote od 16:00 do 21:00 Jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

W Niedziele od 10:00 do 21:00 Jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

Jak miec mounta ?? o.O Ile kosztuje I jakie sa do wyboru.

Mam zamiar zagrać w ST, ale przed tym muszę jednak Cię o coś zapytać.

Jak stoi sprawa z zaludnieniem serwera, jest z kim pograć/popisać, czy serwer świeci pustkami?

Co do mounta, grałem kiedyś na koreańskiej wersji tej gry (Tytułu nie pamiętam) i z questów go na pewno nie dostawałem, przynajmniej do 30-40 lvl'a. Więc pewnie tylko cash shop.

@Edit

Właśnie mi się updatuje, ale wciąż zastanawiam się jak z ludnością. Co do mount'a, to wystarczy poczytać newsy xD Pierwszy news od lewej w updaterze mówi "Free costumes and mount", w update, który wszedł parę dni temu, dodali quest na 55 lvl, z którego nagrodą jest mount Black Dragon.

@Edit2

Tu tak na przyszłość masz guide jak ten quest zrobić (ze screenami) oraz jak wygląda nagroda za niego :)

http://forum.koramgame.com/thread-70909-1-1.html

@Radellf wybacz, ale moje zdanie jest takie. Co chwile widze, że piszesz pytania/zbierasz grupe do coraz to innej gry. Nigdy nie trzymałeś się jednego tytułu.

Jak nikt sie nie zglasza to zadaje inne pytania dotyczacej innej gry... Proste ?

@tsukineko88 Z ludzmi jest tak ze spotkasz ich tak gdzies 10 ludzi na 20 minut. Potem bedzie ich troche mniej chyba.

SiemaneRko all !! Zacząłem przygodę z SpiritTalesOnline. Spodobalo mi sie to bardzo. Mam 15 lvl Assasin'em.

I pytania:

Kto by chcial pograc ale tylko w takich planach:

W poniedziałek od 12:35 do 14:20

We wtorek od 6:20 do 11:20

W piątek od 15:35 do 21:00 Ale nie będę nałogował, jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

W sobote od 16:00 do 21:00 Jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

W Niedziele od 10:00 do 21:00 Jak zejde z gry, to za pol godziny bym przyszedl.

Jak miec mounta ?? o.O Ile kosztuje I jakie sa do wyboru.