SpiritTales Jaka sytuacja

SiemaneRko all !! Mam pytanie, i chcialbym sie dowiedziec konkretnie. Czy duzo ludzi gra W spirit Tales ?? Nie tylko o polakow pytam, tylko tez o anglikow itd. Czy na spotach sa pustki a dopiero na kolejnych mapach jest duzo ludzi, czy wogole nie ma tylko na arenach siedza ?? Czy na spotach znajdzie sie po pare osob ? Jak jest ?? Czekam na odpowiedz :]

Najwięcej ludzi to siedzi na afku w mieście Frost Forest na handel. Ja nie gram już ponad 2 miechy ale mam zamiar wrócić, zrobić sobie Maga>Witcha tylko nie chce mi się samemu grać :P

jak chce ktos zagrać od nowa to pisać na moje gg 41196151

Ludziowie na Frost Forest w chwili obecnej

ee183ed2bac4c.png

A na spotach siedza ludziska czy pustki ?? Dzieki za odp

Na spotach, na ch1 można spotkać tak ok. 3 ludziów na 10 min.

Aha okej, dzieki. Temat Do zamkniecia :]

Uhuhuh , czyli lekkie pustki. ._. a już miałem pobierać ....Ah szkoda.

Jest taka sama gra ale o innej nazwie (nie pamiętam) , tam jest dopiero ludzi od groma

@UP

Mówisz o Spirit Tales? STO jest nowsze od Glory Destiny wiec jest tam więcej osób.

A właśnie, zapomniałem dodać, że screen i to co mówiłem jest o Spirit Tales.

Ok, ok. Mi wlasnie chodzi O SpiritTales, bo mam na kompie GloryDestiny, i wgl. nie polecam, spotkalem w grze tylko 4 ludzi w tym 2 afki przez 4 godziny gry -.- Moge z kims grac w spiritTales ale tylko w weekendy lub dni wolne, Powiedzcie jeszcze na jakim servie gra wiecej polakow i wgl, ludzi. ??

Na serverze tym na S, polskiej gildii nie ma żadnej, nie spotkałem żadnego Polaka.

SiemaneRko all !! Mam pytanie, i chcialbym sie dowiedziec konkretnie. Czy duzo ludzi gra W spirit Tales ?? Nie tylko o polakow pytam, tylko tez o anglikow itd. Czy na spotach sa pustki a dopiero na kolejnych mapach jest duzo ludzi, czy wogole nie ma tylko na arenach siedza ?? Czy na spotach znajdzie sie po pare osob ? Jak jest ?? Czekam na odpowiedz :]