Witam dziś w szkole miałem "Dzień profilaktyki" skończyliśmy około godziny 12 i jak wracałem to spisała mnie policja pytali się czemu nie ma mnie w szkole powiedziałem że dziś nie mieliśmy lekcji tylko był Dzień profilaktyki i przed chwilą się skończył zapytali się o szkołę i pozwolili mi odejść.
I tu się rodzi pytanie czy coś mi za to grozi?
Spisanie
Tak, już jutro rano możesz spodziewać się smutnych panów i dożywocia bez sądu. :>
nic ci nie grozi, Psy mogą spisać twoje dane ale nic nie zrobić nie mogą, nawet się nie martw, powtarzam bo pamiętam że za szczyla też się bałem, NIC A NIC CI NIE GROZI
Okazałeś im dowód? Jak ja nie miałem dowodu zawieźli do komisariatu i tam sprawdzali mnie, za byle alkohol w publicznym miejscu srają się jak bym bawił się trynkiewicza.
Witam dziś w szkole miałem "Dzień profilaktyki" skończyliśmy około godziny 12 i jak wracałem to spisała mnie policja pytali się czemu nie ma mnie w szkole powiedziałem że dziś nie mieliśmy lekcji tylko był Dzień profilaktyki i przed chwilą się skończył zapytali się o szkołę i pozwolili mi odejść.
I tu się rodzi pytanie czy coś mi za to grozi?