A ja nie popieram że gówniarzeria chla piwo na przerwach, udaje kozaka a jak policja czy straz miejska to sra po majtach bo co mama powie. Powinni was przykładowo pokazać w szkole jako jednostki które nic w zyciu nie osiągną bo nie wiedzą kiedy jest nauka a kiedy zabawa.I dlatego straz miejska czy policja straszy takich gówniarzy. Żeby może jeden na 10 pomyślał, czy nie ma czegoś ciekawszego do roboty niż chlać piwo na przerwach.No ale wasze życie. Łopata, zmywak czeka.
Chłopie, tak mi cie teraz szkoda, to że se wypiłem na przerwie musi już świadczyć o tym że moje życie bedzie beznadziejne, zrujnowane itp itd ? To twoja wypowiedź jest na inteligencji nawet nie gimnazjalisty >,< A czemu myślisz że udaje kozaka ? Kozakiem przyznam sie że nie jestem >,< żyje se spokojnie jak normalny człowiek jak sie wkurwie to przywale, ale nic do nikogo nie mam >,< każy niech słucha czego chce, ubiera w co zechce,charaktery ludzi też akceptuje. a to że mam za***istych kumpli którzy chcą świętować to nie moja wina >,< ty zapewnie takich nie masz i nie wiesz jak to jest. Zapewnie u ciebie jest spokój cisza, za garażem chwalicie sie sandałkami.
Mam prośbę do Administracji/Moderatorów o usunięcie tego Tematu albo Zmknięcie go iż spam robi sie niesamowity >,<
PS: dlaczego jestem taki wystraszony ? bo to moje pierwsze przewiniencie >,< i wole wiedzieć co mnie czeka niż siedzieć w niepewnośći >,< Wszystko moge przyjąć na klate ale musze wiedziec co będzie >,<