Witam mam problem otóż gdy włączam wyszukiwanie gier w Co-Op wyskakuje błąd General Protection Fault. Zamieszczam linka do screena problemu proszę o pomoc i z góry dziękuje
Splinter Cell Conviction Problem Co-Op
Nie chce mi sie robic nowego tematu wiec napisze tu.
Ktos ma ostatniego Splinter Cella? ORGINALNEGO? Zauwazylem ze kampania w trybie coop jest bardzo ciekawa i bym se z kims pogral.
Wiec jak ktos ma niech wali na Xfire(podpis).
Ja bym z Tobą zagrał, tylko, że mam konto ubi na Polskę zarejestrowane.
Co do tematu, to spróbuj reinstall, ponieważ ten błąd pokazuje, że nie ma kilku plików lub są źle "napisane" (?).
Ja bym z Tobą zagrał, tylko, że mam konto ubi na Polskę zarejestrowane.Co do tematu, to spróbuj reinstall, ponieważ ten błąd pokazuje, że nie ma kilku plików lub są źle "napisane" (?).
Znaczy ja nie iwem co ma to do tego... ja mam konto na Uplay nie pamietam czy wybiera sie tam narodowosc... Ale nie ma zadnych problemow.
Taki problem jest właśnie przez to, że zarejestrowałem konto na Polskę i nie szuka mi serwerów, chyba, że dość długo trzeba czekać.
Taki problem jest właśnie przez to, że zarejestrowałem konto na Polskę i nie szuka mi serwerów, chyba, że dość długo trzeba czekać.
To akurat wina lacza. Problem sie rozwiazuje jak zapraszasz znajomych
Tylko jak, bo w Uplay nie widzę tej opcji, a gra pudełkowa, nie steam'owa.
Odpalasz gre. Gra wieloosobowa, potem prywatna rozgrywka i zapros znajomego.
Jak juz tam jestes masz dodaj znajomego. Moj nick freeqpl.
A dogadac sie mozna na xfire. Co jak co ale wszystkie gry Ubisoftu bardzo dobrze wspolpracuja z Xfire.
Dobrze, to jak będę miał czas popołudniu to się skontaktuje przez xfire. Mój: PiteroS567
Witam mam problem otóż gdy włączam wyszukiwanie gier w Co-Op wyskakuje błąd General Protection Fault. Zamieszczam linka do screena problemu proszę o pomoc i z góry dziękuje