Spokojna muza

Szukam muzyki relaksującej,uspokajającej. Najważniejsze aby była nowa a nie jakaś prehistoryczna.Sory że pisze to na forum o grach ale tylko na te forum wchodzą pożądni ludzie.Wieć prosił bym o podadnie tytułów piosenek zgodnych z opisem.

(i przepraszam jeśli są płędy ale mam coś zepsute i nie poprawia mi błędów)

To zależy co ciebie uspokaja, niektórych brazylijskie bębny innych mozart mnie to uspokaja disco polo i vayamos companeros xD.Powiec w jakich klimatach bazujesz.

Posłuchaj sobie U2 - One. I inne tytuły tego zespołu. Ona mnie uspokaja i wzbudza uczucia. Wymienię Tobie kilka :

I Still Haven't Found What U'm looking For, Lemon, Sweetest Thing (to są tytuły, ten pierwszy także).

To moze podaj jaki rodzaj muzyki lubisz? Na mnie relaksujaco dziala to:

Mnie uspokaja ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=1lljBSQdlvY Metallici no i jeszcze Nightwish. Zresztą ogólnie Metal działa na mnie kojąco

ja proponuję Bon Jovi - wszystkie kawałki, a szczególnie 'lost highway' oraz it's my life'

do tego dorzuć sobie lajtowy kawałek alphaville - live is life

pozdrawiam

< to też jest dobre>

@Spajk

No wiesz niektórych uspokaja Black Metal :D Ale jeśli jesteś normalnym człowiekiem to by Cię powinna uspokajać muzyka klasyczna xD albo jakieś disco polo. A poza tym są specjalne piosenki do tego gdzieś to na pewno można kupić. Często w jakiś gazetach dla pań to jest.

Mnie np. uspokaja MORANDI-BLUE i chciałbym coś w tym stylu.

The Beatles - to fajna muza jest!!!

Szukam muzyki relaksującej,uspokajającej. Najważniejsze aby była nowa a nie jakaś prehistoryczna.Sory że pisze to na forum o grach ale tylko na te forum wchodzą pożądni ludzie.Wieć prosił bym o podadnie tytułów piosenek zgodnych z opisem.

(i przepraszam jeśli są płędy ale mam coś zepsute i nie poprawia mi błędów)