Czy ktoś posiada pliki spolszczenia do Black Desert? Linki w internecie są wygasłe także jak by ktoś miał to pw. Z fatygę mogę zaoferować darmowy pakiet kart do kanciarki Blizzarda
Spolszczenie Black Desert
Wydaje mi się, że te wygasłe linki i brak spolszczenia próbują dać Ci do zrozumienia, żebyś zaczął uczyć się angielskiego, a nie grał.
Nie ma i nie będzie.
1. Nie bądź taki magiczny bo cię wielcy przedwieczni dopadną. Następny?
2. Jest nakładka
Byla wspierana pierwsyz miesiac po wyjsciu gry ( od pierwszego patach do BDO juz nie dziala i dzialac nie bedzie ) Projekt porzucono i nie bedzie w znowiony. Takze nauka ang czeka ... I nie psize tego w zaden ironiczny sposob .
Trudno. Temat do zamknięcia.
Trudno. Temat do zamknięcia.
Do szkoly, modyfikacje klienta w jakiejkolwiek formie sa zabronione i gwarantuja bana. Kakao nie wytlumaczysz, ze to spolszczenie.
Mogę powiedzieć do pracy emigrancie zarobkowy napędzający kryzys w Anglii. Kup sobie chociaż polskie produkty napędzisz export Polski. A tak ogólnie nie wiedziałem, że to modyfikacja klienta gry. Po latach gry w WoW przywykłem do nakładek interfejsu czy jak to się tam nazywa. Dobra tyle w temacie.
Mogę powiedzieć do pracy emigrancie zarobkowy napędzający kryzys w Anglii. Kup sobie chociaż polskie produkty napędzisz export Polski. A tak ogólnie nie wiedziałem, że to modyfikacja klienta gry. Po latach gry w WoW przywykłem do nakładek interfejsu czy jak to się tam nazywa.
Niestety ale nie masz pojecia o zyciu , emigranci duzo wnosza EUR do polski, sam od 5lat jestem za granicą i za kazdym razem jak jestem w polsce zostawiam gruba kase.
Do szkoly, modyfikacje klienta w jakiejkolwiek formie sa zabronione i gwarantuja bana. Kakao nie wytlumaczysz, ze to spolszczenie.
nie wiem czy to żart czy co? Na forum są tematy o sprzedaż kont ktore jest nie zgodne ze wszystkimi regulaminami w grach a jakos osoby takie nie dostają bana...
Co do tematu wiekszosc gier pozwala edytowac pliki txt jezykowe, nie wiem jak to jest w BDO zeby sie tego dowiedzieć trzeba przedudnić cały regulamin
Zastanawiając się z nad tym wnoszeniem. W jakich sklepach kupują tacy ludzi produkty? Jak zawsze offtop. Co do regulaminu coś mi się wydaje jeżeli regulamin nie jest tłumaczony na dany język nie obowiązuje w danym kraju. Nie zmienia to faktu, że przeczytać trzeba. To na tyle.
Z każdym kolejnym takim tematem jest coraz więcej dowodów , że to forum dla idiotów. Spokojnie, jutro poniedziałek i wrócicie do swojej szkoły, do której tak bardzo wszystkich wyganiacie. Ja wiem, że was myślenie boli ale nawet bez tego można po prostu odpowiedzieć, że spolszczenia nie ma. ch*j was to interesuje czy kolega umie angielski czy nie. A może zna dziesięć języków ale akurat nie angielski co? A może zna i ten ale po prostu wygodniej mu się czyta po polsku, to naturalne. A może ma dzieci, które sobie pykają w gierkę i jeszcze nie ogarniają tak dobrze angielskiego? Nic wam do tego buraki.
Zamykam.
Czy ktoś posiada pliki spolszczenia do Black Desert? Linki w internecie są wygasłe także jak by ktoś miał to pw. Z fatygę mogę zaoferować darmowy pakiet kart do kanciarki Blizzarda