Witam , to ja i te moje Devil may cry 4 mam już płytę ale jestem już nie powiem kim i niezauważyłem że to wersja angielska ...
Czy istnieje spolszczenie do tej gry ?
Lub inny środek , by była po polsku
Bardzo proszę o pomoc !!!
Witam , to ja i te moje Devil may cry 4 mam już płytę ale jestem już nie powiem kim i niezauważyłem że to wersja angielska ...
Ogólnie Devil May Cry 4 został przetłumaczony kinowo (bez dialogów). Ciężko jest znaleźć spolszczenie do tej gry, zwykle jest ono na płycie razem z grą. Nie napisałeś skąd masz grę więc spróbuj tego:
Znajdź plik steam_rld.ini (...\Binaries\Win32\steam_rld.ini) oraz zmień "english" na "polish" .
Ogólnie Devil May Cry 4 został przetłumaczony kinowo (bez dialogów). Ciężko jest znaleźć spolszczenie do tej gry, zwykle jest ono na płycie razem z grą. Nie napisałeś skąd masz grę więc spróbuj tego:Znajdź plik steam_rld.ini (...\Binaries\Win32\steam_rld.ini) oraz zmień "english" na "polish" .
Grę mam ze sklepu , sposób nie działa :'(
Ja swoją kopię gry mam z pewnej gazety i było tam Polskie spolszczenie. Dla ciebie bym doradził abyś gdzieś (z np. torrentów) pobrał wersję z polskimi napisami. Piractwem tego nie nazwiesz - w końcu masz oryginalną kopię gry.
Ja swoją kopię gry mam z pewnej gazety i było tam Polskie spolszczenie. Dla ciebie bym doradził abyś gdzieś (z np. torrentów) pobrał wersję z polskimi napisami. Piractwem tego nie nazwiesz - w końcu masz oryginalną kopię gry.
Znów spróbuję pobrać
Byle były seddy -,-
Temat do zamknięcia rozwiązałem tajemnice "czemu nie mogę włączyć Devil May Cry 4 PL"
Do zamknięcia