Hej. Szukam fajnego sportowego anime. Obejrzałem już Kuroko no Basket 1 i 2, i Free. Obecnie oglądam Free Eternal Summer i wie ktoś kiedy pojawi się odcinek 9 ( z polskimi napisami ) ? Bo widziałem, że po angielsku jest już 11.
Sportowe
Jest takie anime jak Haikyuu!! o siatkówce, jest teraz 24 odcinek.
Jak chcesz zobacz Inazuma Eleven
Kapitan Tsubasa
"Piłka w grze" - jeszcze z czasów dzieciństwa mi się kojarzy
Major
Ze wszystkich sportowych jakie oglądałem, te raczej są najlepsze. Pomijając ostatnie jakieś 4 miesiące, bo z tego przedziału nic nie oglądałem.
Ping Pong The Animation
Baby steps, o tenisie aktualnie wychodzące
Yowamushi pedal, o kolarzach
Diamond no ace, baseball
Jako iż nie chcę zakładać nowego tematu to spytam się na jakiej stronie oglądacie anime? Bo ja oglądam tylko na animezone.pl a tam tłumaczenia albo są skradzione albo wyglądają jakby ktoś je po prostu przepuścił przez google tłumacza .
Jako iż nie chcę zakładać nowego tematu to spytam się na jakiej stronie oglądacie anime? Bo ja oglądam tylko na animezone.pl a tam tłumaczenia albo są skradzione albo wyglądają jakby ktoś je po prostu przepuścił przez google tłumacza .
Nie znam taki stron w sumie pierwsze widzę ją, ale z tego co widzę, to jakaś strona z materiałami online. Ja inaczej oglądam, ściągam z jakiś prywatny torrentów, napisy z animesub.info ściągam pod warunkiem, że są sensowne, lub angielskie napisy ściągam osobno jak nie ma w żadnym kontenerze. Korzystam dość często z ruskich prywatnych torrentów, bo wtedy anime pobiera się na ogół z maks łączem, w moim przypadku dochodzi do 14mb/s no i wszystko mają i większość w wielu wersjach.
poza tym co oni napisali oglądalem też ;
Giant killing
Basquash.
Serie w sumie średnie ale moze ci sie spodobają ;d
Dzięki za wszystkie tytuły, zacząłem oglądać yowamushi pedal i jak na razie fajnie
Hej. Szukam fajnego sportowego anime. Obejrzałem już Kuroko no Basket 1 i 2, i Free. Obecnie oglądam Free Eternal Summer i wie ktoś kiedy pojawi się odcinek 9 ( z polskimi napisami ) ? Bo widziałem, że po angielsku jest już 11.