Sportowe

Hej. Szukam fajnego sportowego anime. Obejrzałem już Kuroko no Basket 1 i 2, i Free. Obecnie oglądam Free Eternal Summer i wie ktoś kiedy pojawi się odcinek 9 ( z polskimi napisami ) ? Bo widziałem, że po angielsku jest już 11.

Jest takie anime jak Haikyuu!! o siatkówce, jest teraz 24 odcinek.

Jak chcesz zobacz Inazuma Eleven

Kapitan Tsubasa

"Piłka w grze" - jeszcze z czasów dzieciństwa mi się kojarzy :)

Major

Over Drive

One Outs

Prince of Tennis

Slam Dun

Cross Game

Eyeshield 21

Giant Killing

Whistle!

Captain Tsubasa

Dear Boys

Hajime no Ippo

Aoki Densetsu Shoot!

Area no Kishi

Hungry Heart - Wild Striker

Ze wszystkich sportowych jakie oglądałem, te raczej są najlepsze. Pomijając ostatnie jakieś 4 miesiące, bo z tego przedziału nic nie oglądałem.

Ping Pong The Animation

Baby steps, o tenisie aktualnie wychodzące

Yowamushi pedal, o kolarzach

Diamond no ace, baseball

Jako iż nie chcę zakładać nowego tematu to spytam się na jakiej stronie oglądacie anime? Bo ja oglądam tylko na animezone.pl a tam tłumaczenia albo są skradzione albo wyglądają jakby ktoś je po prostu przepuścił przez google tłumacza :D.

Jako iż nie chcę zakładać nowego tematu to spytam się na jakiej stronie oglądacie anime? Bo ja oglądam tylko na animezone.pl a tam tłumaczenia albo są skradzione albo wyglądają jakby ktoś je po prostu przepuścił przez google tłumacza .

Nie znam taki stron w sumie pierwsze widzę ją, ale z tego co widzę, to jakaś strona z materiałami online. Ja inaczej oglądam, ściągam z jakiś prywatny torrentów, napisy z animesub.info ściągam pod warunkiem, że są sensowne, lub angielskie napisy ściągam osobno jak nie ma w żadnym kontenerze. Korzystam dość często z ruskich prywatnych torrentów, bo wtedy anime pobiera się na ogół z maks łączem, w moim przypadku dochodzi do 14mb/s no i wszystko mają i większość w wielu wersjach.

poza tym co oni napisali oglądalem też ;
Giant killing
Basquash.

Serie w sumie średnie ale moze ci sie spodobają ;d

Dzięki za wszystkie tytuły, zacząłem oglądać yowamushi pedal i jak na razie fajnie ;)

Hej. Szukam fajnego sportowego anime. Obejrzałem już Kuroko no Basket 1 i 2, i Free. Obecnie oglądam Free Eternal Summer i wie ktoś kiedy pojawi się odcinek 9 ( z polskimi napisami ) ? Bo widziałem, że po angielsku jest już 11.