Sposoby zarobku

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie na obecną chwilę są sposoby zarobku w grze (pomijając sprzedaż itemów z IS i gold farming boty), a pytam się bo po wbiciu 87 mainem i 85 dual mam raptem 200kk i sprzęt z mentora a chciałbym moją subkę wyposażyć w jakiś fajny łuk :) A i bym zapomniał gram na Core.

Odświeżam

Nie ma żadnych konkretnych sposobów.

> Możesz iść na MOS na górę i tam liczyć na dropa (Bierzesz misję na zabijanie aniołków i zbierasz itemki, które po 200 oddaniesz do npc i zabierasz recepty, które opierdzielasz w sklepie po 1kkk. (Na full issbuffie - licząc straty w ssach wychodzi podobnie jak na Giants Cave.

> Możesz iść do Giants Cave i farmić adene z mobków o 5k do 10k. Przy 1000 zabitych mobkach masz około 7kkk (schodza na hita).

> Idziesz na instancję i liczysz na skutasiały szans na dropa. I nawet jeżeli takowy jest to na 1000% nie trafi do Ciebie - chyba że czujesz się dzieckiem szczęścia ^^.

allegro kup 100kk za 20zł i koksij dalej.

@up najchętniej to pobanowałbym wszystkich goldsellerów i ludzi którzy od nich kupują

@2up dzięki za odpowiedź będę musiał się przejść na ten MOS.

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie na obecną chwilę są sposoby zarobku w grze (pomijając sprzedaż itemów z IS i gold farming boty), a pytam się bo po wbiciu 87 mainem i 85 dual mam raptem 200kk i sprzęt z mentora a chciałbym moją subkę wyposażyć w jakiś fajny łuk :) A i bym zapomniał gram na Core.