Dziękuję wszystkim. Temat jest nieaktualny i proszę o jego usunięcie
Sprawa nieaktualna
Czym dla Ciebie jest przyzwoita cena?
Ceną, po której zapłaceniu, nie będę przez pół roku zgryzała tynku ze ściany xD
A na poważnie; adekwatną do zawartości konta (nie mam dużych wymagań)
mam konto w gw2 (oba dodatki) - na koncie sa 4 postacie z czego 2 mają 80 lvl (guardian i mesmer), nie mam wielkich dokonań na tym koncie bo grałem głównie casualowo no i jestem/byłem w miarę początkujący w tej grze - mogę wysłać na priv API key żebyś zobaczyła jak konto wygląda
@edit: na koncie jest do wykorzystania jeden boost do 80 lvla
Poproszę o API wraz z ceną, jaka Cię interesuje.
bump
Podaj API key i cenę jaką chcesz, to się obczai
50 - 60 zł przelew było by najlepiej ale może być psc w ostateczności tu masz api
80E3908E-F37E-F649-8AC6-D791FB7868F06008A20F-66B4-4D47-953D-B5E7384B4AB8
Ja tam mam też HoTę, warriora z full ascendent eq + legendarką na plecach (nie pamiętam nazwy, ale taka czarna, która zostawia czarne plamy) + tam lekko ponad 100 golda oraz craftem broni i pancerzy na 500 poziomie (bo jak grałem to taki lvl był max tego craftu) Nie wiem ile to może być warte, ale z chęcią sprzedam, bo ponad 2 lata nie gram w tą gierkę.
@Edit: jednak nie do sprzedaży, bo w tej gierce się maila zmieniać nie dało na koncie XDD
Zależy mi na obu dodatkach, nie ukrywam, jednak rozpatrzę każdą ofertę
napisałem PW, napisz do supportu i zmienią maila
Odświeżam i edytuję
Mam do sprzedania za 120 zł konto GW2 z dodatkami HoT i PoF + oraz wykupiony cały Living World Season 2 + do tego 720 diamentów na koncie do IS.
ja mam na sell konto gw 2 z dodatkami + duzo golda gralam 6 lat kontakt gg 11812584 napewno sie dogadamy.