jezeli ktos sie zna na prawie albo doradzi mi co powiedziec zeby jeszcze bardziej nie pogorszyc swojej sytuacji. dostalem takie paragraf . z gory mowie ze jestem w niemczech ;pp
§ 170abs.2 StPO eingestellt i 29 BtMG
§§
jezeli ktos sie zna na prawie albo doradzi mi co powiedziec zeby jeszcze bardziej nie pogorszyc swojej sytuacji. dostalem takie paragraf . z gory mowie ze jestem w niemczech ;pp
§§
nie wiem czy sobie jaja robisz ze tutaj to piszesz ale idz na forum prawnicze... najlepiej niemieckie, wygooglowac paragraf tez nie trudno
ani troche sobie jaj nie robie po drugie nie znam az tak dobrze niemieckiego tak ze mam problem . po 2 to dzial gdzie tematy mozna najróżniejsze wstawiać także jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie spamuj
Czy to nie jest czasami w sprawie jazdy po pijanemu/pod wpływem narkotyków? W ogóle, dobrym pomysłem byłoby udać się na forum prawnicze, bo tutaj, myślę, że nikt Ci wystarczająco nie pomoże.
@Edit; Mogę podać Ci namiary na zaprzysiężonego tłumacza j. niemieckiego, pomógłby ci rozszyfrować co i jak, ale myślę, że za darmo tego nie zrobi.
Aha, to od teraz rady które ci sie nie podobają to spam.
A niepochlebna opinia to hejt. No jakie to proste teraz.
Żeby nie było że spam to za niszczenie mienia
Jeśli miałeś małą ilość i jest to twój pierwszy raz to dostaniesz maks zawiasy. Jeśli więcej lub to kolejny raz to wal, że jesteś uzależniony i to co posiadałeś było na własny użytek, wtedy Cię wyślą tylko do monaru, dostaniesz serie psychotropów ale Ci przejdzie , lepsze to niż zakład karny i w papierach lepiej walczyć z uzależnieniem niż handlować tak na przyszłość
.
taki rzeczami sie nie zajmuje sry i nie mm takich problemow poporstu maly przyps
Zakładanie jakichkolwiek tematów w tym dziale ma sens i jest wskazane jak najbardziej. Jeżeli chodzi ten konkretny przypadek, to pamiętajcie, że ludzie na forum mają różną wiedzę, a przede wszystkim doświadczenia (zaglądają tutaj nie tylko młodzi ludzie czy w ogóle gracze, c'mon!), które mogą jakoś pomóc czy nakierować na dobrą drogę. Ktoś może już miał styczność (tj. został potraktowany z powodu danego paragrafu i to u Germanów) i może coś powiedzieć, a wcale nie musi być prawnikiem. Jesteśmy sporą społecznością tak osób młodych ale i dorosłych, doświadczonych, więc 'co komu trzeba', to ma dużą szansę wyciągnąć stąd o ile w ogóle zapyta.
Nie ograniczajmy się tylko do gier na tym forum, bo pogadać i dowiedzieć się można wielu tak przydatnych jak i fajnych rzeczy, nie koniecznie związanych z rozrywką sieciową. To jest właśnie zaleta for
Sorry za spam, ale musiałem wtręgolić swoje 3 grosze. Teraz już można rzucać pomidorami (sałatkę sobie zrobię xD)
§§