Sprawdź ile hajsu straciłeś na LoL'a

Jeśli kogoś interesuje ile stracił pieniędzy na lola to prosze krótki poradnik.
1. Wchodzimy na https://support.leagueoflegends.com/home
2. Logujemy się i klikamy wyślij zgłoszenie(eng. submit a request)
3.Piszemy zawartość
Np coś takiego:

Witam chciałbym się dowiedzieć ile wydałem na League of Legends.
Żeby potwierdzić że to moje konto podam informacje:
Nazwa Użytkownika:
Nazwa Przywoływacza:
Serwer:
Email podany przy zakładaniu konta:
Pozdrawiam xy

po angielsku powinno wyglądać to tak:

Hello. I'd like to know how much money i spend on League of Legends game.
To proof You that I'm an owner of my acc, here is information about acc:
Username:
Summoner Name:
Server:
Email used in creating acc:
Grettings xy

4. Po jakimś czasie support odpisuje:
Ja wydałem 127.71 PLN

450 euro ale juz nie gram :)

1530 zł w ciągu dwóch lat więc wydaje mi się ,że nie jest tak źle :D

As requested, here is the total amount of RP you have already spent on your account to date: GBP 498.75 (2608.11 zł)

Kurcze, trochę się nazbierało.

Ja grałem około 3 lat od kiedy wyszła Poppy 2010-01-13 i nie wydałem złamanego grosza, a konta śmigają u jakiś gimbusów.

Wydałem jedynie ponad 70zł sms bo kasa no koncie i tak jest useless, darmowe minuty, pewnie jakąś kasę z smsa jeszcze wydam.

Jak dobrze, że gry typu MOBA w ogóle mnie nie ruszają, bo jak czytam te posty to sam nie wiem co mam o tym myśleć... F2P mówicie? :] za co w ogóle ta kasa? Za skórki na postać? Pytam serio bo grałem w tą grę może z pół godziny.

Jak dobrze, że gry typu MOBA w ogóle mnie nie ruszają, bo jak czytam te posty to sam nie wiem co mam o tym myśleć... F2P mówicie? :] za co w ogóle ta kasa? Za skórki na postać? Pytam serio bo grałem w tą grę może z pół godziny.

Możesz kupić postać/skórkę/ip boosta/xp boosta/stronę na runy/zmiana nicku/przeniesienie konta, czyli wszystko co możesz zdobyć bez wydawania ani grosika, prócz przeniesienia konta.

40zł w ciągu 2 lat nie jest tak źle

40zł w półtora roku, skórka do Jarvana :)

Ja podobnie- 40 zł, tylko, że przez ponad 4 lata ^^

Jakbym częściej grał, to pewnie było by więcej, ale ostatnio jeden meczyk na tydzień, więc...

Nie wydałem na mojego ulubonego (niegdyś) MOBA ani centa, a to od czasów zamknętych beta testów. Może z tego powodu RIOT nie za często wrzucał dla mnie dobrych w miarę graczy na rankedach; a tak, żeby nie wybił się za wysoko dopóki nie pójdzie po rozum do głowy i nie kupi czegoś w naszym sklepiku. 'huehue', a tak serio to po prostu grałem gdy jeszcze się uczyłem, a że nie lubiłem wtedy wydawać na byle co, to nie wspierałem LoLa ani swojego konta. Teraz może gdym dalej grał, to poszło by paręset zł w konto napewno.

Tak poza tym, w sumie jak tylko były te promocje i np. RIOT sypnął swoją walutą na konta, to można było fajne skórki wygarnąć. A że nie grałem wszystkimi postaciami, tak żeby wydać na większość kasę (skórkę), to wystarczyło to co miałem. Niby głupota wydawać na coś co się nie zwróci albo nie będzie z tego zysku (nie mówię o sprzedawaniu kont, co jest nielegalne zaznaczam), tudzież wydawanie realnej kasy na coś co nie istnieje jak niektórzy mówią, ale takie jest po prostu hobby. Kiedyś znaczki, dzisiaj gracze mają swoje czyli np. skórki do LoLa czy skiny do CSa.

Jeśli kogoś interesuje ile stracił pieniędzy na lola to prosze krótki poradnik.
1. Wchodzimy na https://support.leagueoflegends.com/home
2. Logujemy się i klikamy wyślij zgłoszenie(eng. submit a request)
3.Piszemy zawartość
Np coś takiego:

Witam chciałbym się dowiedzieć ile wydałem na League of Legends.
Żeby potwierdzić że to moje konto podam informacje:
Nazwa Użytkownika:
Nazwa Przywoływacza:
Serwer:
Email podany przy zakładaniu konta:
Pozdrawiam xy

po angielsku powinno wyglądać to tak:

Hello. I'd like to know how much money i spend on League of Legends game.
To proof You that I'm an owner of my acc, here is information about acc:
Username:
Summoner Name:
Server:
Email used in creating acc:
Grettings xy

4. Po jakimś czasie support odpisuje:
Ja wydałem 127.71 PLN