[Springwood]Gildia UnionPL

UnionPL

Nowopowstała gildia UnionPL rekrutuje. Zapraszamy w nasze szeregi każdego polskiego gracza DN SEA. Nie mamy żadnych wymogów ,ale oferujemy kanał gildyjny ts3 i chcielibyśmy aby było na nim nas jak najwięcej. Gildia ta powstała niedawno ,więc nie oczekujcie dużej ilości graczy.

Zapraszamy

Postanowilismy połaczyć naszą gildi z inną, dlatego teraz nasza gildia ma nazwe Wyznawcy, informacje poniżej sa dalej aktualne. A tu macie przekierowanie na właściwy temat:

Jeśli jesteś chętny skontaktuj sie z nami(pm, list w DN/post/na TS3 adres: invasionts3.sytes.net:1 kanał 10.)

Nasze nicki:

Surelin

Pswienty

szelsonn

chętnie zagram z wami mam 26 lvl swordmaster o ile pamiętam grałem za 4 miesiące temu jak coś to sie na teamspeaku kontakt na pw albo na skypie konradowek albo napisze do was w grze nick xesso

Chętnie dołączę do waszej gildii. Gram Bow |Masterem obecnie 28 lvl mój nick w grze to waldochp. Czekam na kontakt :D

Też chętnie dołączę do gildi jak tylko pobiorę grę i zrobię postać. Swój nick z gry podam prawdopodobnie jutro

Zaczynam grę od nowa. Za niedługo dołacze.

Prosze Pisac rowniesz do szelsonn moge rekrut

owac

UnionPL

Nowopowstała gildia UnionPL rekrutuje. Zapraszamy w nasze szeregi każdego polskiego gracza DN SEA. Nie mamy żadnych wymogów ,ale oferujemy kanał gildyjny ts3 i chcielibyśmy aby było na nim nas jak najwięcej. Gildia ta powstała niedawno ,więc nie oczekujcie dużej ilości graczy.

Zapraszamy

Postanowilismy połaczyć naszą gildi z inną, dlatego teraz nasza gildia ma nazwe Wyznawcy, informacje poniżej sa dalej aktualne. A tu macie przekierowanie na właściwy temat:

Jeśli jesteś chętny skontaktuj sie z nami(pm, list w DN/post/na TS3 adres: invasionts3.sytes.net:1 kanał 10.)

Nasze nicki:

Surelin

Pswienty

szelsonn