Jakiś czas temu Skrytek dawał do zrozumienia, że jestem winny braku dostarczenia mu obiecanego w konkursie pendrive'a. Przedwczoraj paczka do mnie przyszła jako zwrot (screeny do wglądu). Dodam, że zwrot nie jest z mojej winy, gdyż adres wpisałem tak jak trzeba. Z userem ustaliłem dalsze kroki i paczka zostanie ponownie wysłana jutro.
Sprostowanie ws. wysyłki pendrive AoW
OK, wybaczam.
Teraz jak dostane identyfikator paczki to będę w stanie kontrolować jej droge i jak nie dostane jej od listonosza to pójde sobie na poczte bo będę wiedział, że tam jest i to załatwie.
Także to nie jest wina Chmarusa lecz poczty u mnie.
Także to nie jest wina Chmarusa lecz poczty u mnie.
przez 2 tygodnie chciałeś nam wmówić cos innego
To prawda.
Teraz się sprawa wyjaśniła więc wszystko gra.
Chmarusa już przeprosiłem na PW.
Screny -> brak uprawnień
Dobrze, że sprawa się wyjaśniła . Teraz pozostaje czekać na los kolejnych przesyłek.
Proszę podać mi identyfikator paczki jeśli pan ją wysłał. Muszę wiedzieć kiedy paczka u mnie będzie we wsi żeby się sytuacja nie powtórzyła.
Paczka poszła jeszcze raz pocztą polską, mogę Ci przesłać skan potwierdzenia wysłania (tym razem mam), ale nie namierzysz paczki w ten sposób
hadrianos@o2.pl
Proszę tam wysłać skan.
Nie dostał pan identyfikatora paczki?
Jak znowu przyjdzie i mi listonosz nie przyniesie...
Przez identyfikator paczki da,się namierzyć swoją paczke.
Chmarus, dziecino, na dowodzie nadania masz numer paczki . Wystarczy, że go podasz i zainteresowany spokojnie sobie ją prześledzi.
Dobra:
Wszystko do mnie przyszło.
Dzięki za współprace.
Tak przy okazji. silve chyba też miał jakiś problem z pendrive, który mu nie przyszedł więc wiadomo coś w jego sprawie?
Jakiś czas temu Skrytek dawał do zrozumienia, że jestem winny braku dostarczenia mu obiecanego w konkursie pendrive'a. Przedwczoraj paczka do mnie przyszła jako zwrot (screeny do wglądu). Dodam, że zwrot nie jest z mojej winy, gdyż adres wpisałem tak jak trzeba. Z userem ustaliłem dalsze kroki i paczka zostanie ponownie wysłana jutro.