Sprzedam 67 Lv Woj BODY! [Exandros]

Witam Wszystkich Mam do Zaoferowania 67 Lvl Wojownik Body SKille dosc dobre Imperium JINNO :) Konto ma Oddane wszystko oprócz pamiatek po demonie Posiada konia militara:) Mysle ze jest DObre dokładam tak ze EQ!

Dodaję screena z datą Żeby nie było:)

Staty

cq6e65otqwsatxtn7o1z.jpg

Skille

f5s3tvhosybx19ssu7.jpg

Skille Konne

kz3wyk29sore5zxklq.jpg

Za konto oczekuję Jakiejs PRO postaci na Priv serwerze moze byc na Ymyt2 lub innym :) Lub moze byc Konto Surka na PL nawet na innym serw:)

EQ które dokładam: Nimfa +7 kd Woj,Penetry +4/Boga +6/Stal+4/zelazny helm +7/Ebo +7/naszyj 1khp/branza 1.5khp/Buty 1khp i Inne Pierdoły :D

W razie czego mozna kontakotwac sie na GG 19550605

EW. Może byc tez DOBRE konto w MARGONEM! JAK NAJBARDZIEJ MOZE BYC DOŁADOWANIE Z ERY !!!

Mogę ci zaoferować konto premium w minecrafcie ,gg:6122065 pisz mam wiele innych rzeczy do wymiany :}

Odezwij się na gadu

Popatrzcie na date założenia tematu i dodatkowo ma bana pewnie za oszustwa...

Witam Wszystkich Mam do Zaoferowania 67 Lvl Wojownik Body SKille dosc dobre Imperium JINNO :) Konto ma Oddane wszystko oprócz pamiatek po demonie Posiada konia militara:) Mysle ze jest DObre dokładam tak ze EQ!

Dodaję screena z datą Żeby nie było:)

Staty

cq6e65otqwsatxtn7o1z.jpg

Skille

f5s3tvhosybx19ssu7.jpg

Skille Konne

kz3wyk29sore5zxklq.jpg

Za konto oczekuję Jakiejs PRO postaci na Priv serwerze moze byc na Ymyt2 lub innym :) Lub moze byc Konto Surka na PL nawet na innym serw:)

EQ które dokładam: Nimfa +7 kd Woj,Penetry +4/Boga +6/Stal+4/zelazny helm +7/Ebo +7/naszyj 1khp/branza 1.5khp/Buty 1khp i Inne Pierdoły :D

W razie czego mozna kontakotwac sie na GG 19550605

EW. Może byc tez DOBRE konto w MARGONEM! JAK NAJBARDZIEJ MOZE BYC DOŁADOWANIE Z ERY !!!