Sprzedam ELF RB 10 MU Origin Europa server 1

Witam!

Dzisiejszego dnia mam dla Państwa do zaoferowania postać Elfa Rebirth 10

w grze Mu Orign na serwerze Europe 1.

Sprzedawaną postacią gram codziennie od ponda roku robią wszystkie questy i eventy.
Postać jest jedną z najmocniejszych postaci na serwerze oraz w całej grze (mieści się w top10 serwera 1).
Najmocniejszym atutem postaci jest kolekcja zwierzaków która jest obłędna jak na standard gry, głównym zwierzakiem używanym przez postać jest Garunda ze wszystkimi możliwymi opcjami (6).
Ponadto postac jest uzbrojona w kusze tieru11 z enhantem +16 oraz amulet i bełty tieru11, pozostały ekwipunek jest tieru 10 jednak postać posiada statystki do przemiany setu w tier 11 (jestem w trakcie zbierania odpowiednich jeweli i podnoszenie setu do tieru 11).

Konto zostało utworzone za pomocą specjalnie do tego stworzonego konta facebook które wykorzystywane do logowanie do gry. Sprzedając oddam konto faceebook na którym właściciel będzie mógł zmienić adres email i hasło co sprawi, że konto będzie całkowicie należało do nabywcy.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt na e-mail: gohantbg@gmail.com

Link do aukcji na Allego

Konto jak i Przedmioty są własnością firmy WEBZEN ja sprzedaje tylko czas poświęcony na ich zdobycie.