Sprzedam konto 10 tys level Diablo 3 Reaper of Souls, Overwatch 2, WoW Legion

Na koncie jest też WOW legion, coś tam kiedyś było ciekawego, ahead of the curve z legionu jakieś tam i mounciki stare )))) Overwatch 2 i COD Modern warfare 2, w heroes of the storm 20 level konta, i diablo immortal 100 paragon na najstarszym serwerze)))

Diablo 3:

• Wszystkie rare transmogi i znajdźki w grze, ponad 13 sezonów ukończonych więc jest odblokowana maksymalna pojemność skrzynki, wszystkie portrety, skrzydełka(poza kolekcjonką i przedpremierowymi) i bannery, 99% acziwmentów ukończonych z wyjątkiem dwóch aczików na zabicia rare potworków na hardcore mode.
  • Na non-sezonie 10 tys paragon level, Wszystkie buildy na wszystkie postacie, tylko trzeba to ogarnąć bo itemów jest multum po prostu zawalone pół ponta, 7 postaci zawalone itemami po brzegi, plus kompletnie pełna skrzynka itemów do wyboru.
  • Do postaci które grałem najwięcej jak czarodziej, nekromanta, łowca demonów, barbarzyńca, mnich i krzyżowiec zebrane prawie wszystkie najlepsze możliwe itemy,
  • Nekromancie, Łowcy demonów i mnichowi się świeci EQ jak psu jaja. Wszędzie Dużo penta-perfect god-tier max-roll itemków, bardzo dużo quad-perfect roll itemów.
    Na te postaci buildy są raczej ogarnięte, tylko kliknąć zmiane builda w szafie.
    Na szamana troche mniej ale też jest większość itemów.

w obecnym sezonie 33:

• 3500 paragon
  • zbudowany nekromanta rathma i LOD death nova, łatwo robi się GR 150 poniżej 5 minut jak masz meta drużyne 4 osób. Albo exp farma we 4 osoby leci nawet 15-20 trylionów exp na godzine jak się dobrze zgrywa. 10-12 T/h solo.
  • do speed farmienia Portali jest zrobiony Krzyżowiec i Necro LOD Szkietetowi Magowie,
  • support zbarb do meta grup, jakiś tam build dps raekor i Pustkowi, nawet da się tym grać
  • Zaczęty build czarodzieja LOD meteor,
  • 30 gemów wbite na level 150
  • matsy do crafta jakaś tam ilość, szału nie ma bo spaliłem ostatnio na max-roll best in slot kose nekromancie, ale dropło wreszcie to jestem zadowolony.
    (raz na bilion dropią max-rolle niektóre, a niektóre rzadziej)
  • matsy z zadan ponad 10k, do rerolla w kostce to “średnio” 5 primali jak się komuś chce klikać pare godzin non stop oglądając netfliksa np
  • ponad 500 kluczy

Sprzedaję bo zwyczajnie po 8k godzinach, już się nudzi samemu grać, a nie ma z kim bo sami gracze nie znający taktyk, rzadko ktoś “normalny”… chociaż na party i tak czekam zwykle max 10 minut, to nie ma z kim, nie chce mi się szukać.

• Szacunkowa wartość konta 2000 PLN.

• Chętnie policytujemy się jak jest ktoś chętny,

• Screenshoty dla chętnych

Chce jasno oznajmić że jeśli wystawiłbym to konto gdzieś na aukcjach to poszło by nawet drożej, 3k pln albo więcej, gorsze konta to chodzą po 3k, ale nie chce mi się płacić prowizji za wystawianie aukcji na zagranicznych portalach bo liczą sobie 20% albo więcej niektóre portale… także ten tego…cena okazyjna i moge nawet zejść z ceny jak ktoś się bardzo napali na to konto

@edit update 14-gru

Podbijam Ci, ale szczerze? Jaki jest sens kupowania takiego konta, skoro wszystko tam już jest?

Na facebooku jak wystawiałem ktoś tam mi napisał że nie opłaca się kupywać jak czegoś tam nie mam, to nafarmiłem kosmetyki póki mi się chciało.

Same Kosmiczne skrzydełka z Kaprysowa i portret zajęły ponad 200 godzin, niektórym się po prostu nie chce tyle farmić… bo na dobrą sprawe to jest ze 2-3 miesiące grania dla mnie np.

Ja w to dalej gram, bo dalej niektórych perfect itemów nie mam :))) ale to tak od niechcenia bardziej. “Wszystkiego” nie ma na pewno.
W ostatnie pół roku dropnął mi JEDEN quad-perfect item na necro także jest progress, jestem zadowolony.
Dużo rzeczy jeszcze jest do obrania sobie za cel, na każdej postaci.

Może ktoś się pobawi to można sobie wbić z miejsca top 10 EU na przykład czy tam co kto chce, albo zanim “wszystko” się wydropi to bardzo dużo czasu mija na prawde jest co brać sobie za cele grania.
Top 1 EU też jeszcze jest do zdobycia wielona buildami, szczególnie w następnym roku jak otworzy się nowa tabelka na 2025, ale w tym roku też jest szansa jeszcze.

A ja sobie obecnie nadrabiam Assaassina Syndicate bo chce zakonczyć tą serie kiedyś w końcu