Sprzedam konto 4story <Mortal-Valorian>

Witam! Mam na sprzedaż konto w polskiej grze MMORPG - 4story na Mortal-Valorian. Jest to mag-wrózka 70lvl. Posiada bardzo dobre EQ, m.in. Rózgę +21 SSS (wiecej info na GG). Na koncie znajduje się jeszcze około 1100g na rozwój postaci ! Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem lub ma jakieś pytania proszę pisać na GG:43767207

za ile ?

Gdybym sprzedał wszystko co jest na tej postaci zebrałoby się około 3000G tak więc myślę że 300zł jako cena początkowa będzie dobra ( 1G= jedyne 10gr :P ) Oczywiście przyjmuję również inne oferty. Ktoś chętny - oferować :)

nie dzięki

Ta cena trochę zniechęca. Powiedz ile czasu ci zajeło wbicie tego poziomu.

Dokładnie Ci tego nie powiem.. :P Poziomu postaci już od dłuższego czasu nie wbijam, bo prostu nie mam na to czasu. Postać pod względem poziomu nie jest najlepsza, ale to nie problem kupić maga 90lvl, jeśli ktoś by chciał, to wydatek na jakieś 100g, a na koncie kasy nie brakuje :) Gram w tą grę od około 2 lat i może poziom postaci nie jest wysoki, ale za to postać ma bardzo dobre EQ jak i dużo kasy na dalszy rozwój ;) Jeśli cena zniechęca to tak jak już pisałem proszę o inne oferty. Każdą na pewno rozważę :)

Refresh :)

350zł - oferta do przebicia. Jeśli ktoś chętny pisać na gg:43767207

Konto sprzedane - temat do zamknięcia

Witam! Mam na sprzedaż konto w polskiej grze MMORPG - 4story na Mortal-Valorian. Jest to mag-wrózka 70lvl. Posiada bardzo dobre EQ, m.in. Rózgę +21 SSS (wiecej info na GG). Na koncie znajduje się jeszcze około 1100g na rozwój postaci ! Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem lub ma jakieś pytania proszę pisać na GG:43767207