Sprzedam konto bdo

Mam konto w bdo na którym zostało kupione pereł za 1200 euro. 62 archer z tet kutuum (daje + 58 bonus ap - można bić solo manshaumy/aakman i robić fajne profity - na aakman nawet 100m na h, po ulepszeniu odrobinę geara 150m). Ponad 1,5 biliona w czystej gotówce. Wizard 58 lvl life skiller - max waga, sloty - posiada strój do processingu, pływania, oba camuflaże (desert, trent). Namiot za perły. Stroje do processingu (na dwóch postaciach), waga i sloty powiększona na kilku. Wizard posiada master 5 gathering, master 10 fishing, master 6 trading, master 12 alchemy, master 9 cooking, artisian 20 processing. VP na 120 dni, Kama na 60+. Duuuuużo rzeczy w storage / materiałów. Epheria sailboat - w rezydencji x5 bookshelfes (pozwalają zdobywać wiedzę afk - za perły), T8 courser z premium strojem i inne cuda, których nie wymieniłem. Jeśli jesteś zainteresowany daj znać. 3 x t3 , 2 x t4 ( w tym hedgehog), 1 x t2 , 2x t1 - pety.
2 storage maid, 3 marketplace maid.
Kupa scrolli na expa, ponad 180 scrolli na dropa - można się dorobić.
Ultra duża ilość rzeczy w storage (także do przeprocesowania). Ogółem konto jest cudne, posiada w zasadzie wszystko potrzebne do wygodniej gry.
428 energii / 340 CP.
Archer to postać na którą był przenoszony EXP więc do zrobienia na nim bardzo dużo questów - można wyrwać free sloty :slight_smile:
Niżej gear na archerze. Konto jest cały czas rozwijane, więc cena może “podskoczyć”.
:slight_smile:
Do konta oczywiście podaję maila - oczywiście możliwość kupna poprzez allegro (posiadam bardzo pozytywny feedback :slight_smile: więc pełne bezpieczeństwo).
111

Witam, tak a propo konta, masz wykupione storage/dodatkowi workerzy ? Tak jak patrzę połowa rzeczy wymienionych jest nic nie warta + Dodali cos nowego ? iz z tego co pamietam nie dalo sie zrobic capotii 2x… xD
jak dopiszesz stasze itd… to moze 500zł sie utarga xD

Połowa rzeczy nic nie warta? Pety nic nie warte? Same puste konta po pen ruletce z takimi petami chodzą po 300 zł+. Zobacz jaki jest koszt wbicia tego. Stroje z IS na alchemy, x2 processing, splat fisher clothes, max sloty, max waga, wysokie life skille, wysoka energia i cp, gear pozwalający expić na h end miejscówkach?
Sam wizard ma 2 camuflaże - desert, ghillie, do tego processing clothes oraz alchemy - wszystko z isu. Dodatkowo jeszcze jeden alt ma strój do processingu. Wykupione sloty na postci - posiada aż 18 postacie (15 z nich jest 56-60) + wolne miejsca.

Ma wykupione dodatkowe storage. x2 storage maid, x3 marketplace maid.

Na allegro za 500 to nawet takiego połamańca nie kupisz
https://allegrolokalnie.pl/oferta/konto-black-desert-online-ninja
Z gównogearem w porównaniu do mojego, a o petach czy innych rzeczach z IS nie wspomnę. Owszem czasem zdarzy się konto za 500~ z rzeczami z isu. Ale wtedy masz na nim taki GS, że nawet blood wolf settlement możesz nie dać rady pobić :slight_smile: .
A ja za 500 na pewno nie mam zamiaru sprzedawać, zostawię sobie najwyżej :slight_smile:

Gear jest… Słaby i to bardzo, miesiąc roboty. Sam sprzedałem konto i wiem jak stoi rynek. mogłem nie dopatrzyć ile cp masz itd…max sloty i waga teraz też są nie potrzebne(namiot by sie przydał) łudka 2h grindu, curser mozna kupic, ale jak nie robisz t9 to zbędny xD
Sloty na postacie dostawało sie za darmo <3 ponad 8?
1storage i market jest free/ 5-6 petów free z gry. Stroj do procesingu i alchemy coś warty, a konta na allegro ? wiszą tam ponad rok, kuknij na player auctions. kamuflarz 1 ok ale drugi zbędny ?

250ene i 300cp robi sie takze w miesiąc, wiem iż gram od nowa… tak dla porównania.

Posiada namiot. Powodzenia w zrobieniu w miesiąc takiego geara :smiley: Chyba po 10h dziennie grając.
To fajnie jak z gry robisz x2 T4, x3 T3 itd. Dla mnie to koniec dyskusji jeśli chodzi o ofertę 500 zł, bo nie ma na to szans .

1lajk

Nie równaj 430 energii do 250, wiesz jaka to przepaść jest w ogóle? Do tego t3 hedgehoga z gry nie masz szans zdobyć - a to jest taki boost to gatheringu, że szkoda gadać. Bez niego to nawet nie ma co się za to brać.

trza bylo od razu dodać ene itd… a poza tym zrobiłem lepszy gear w miesiąć, tylko wiesz, różnica w znaniu gry… :wink: i czmu nie podales namiotu ? najwazniejsze rzeczy omijasz xD

Cały czas uzupełniam to, bo o większości rzeczy nawet nie pamiętam. Leży tu kupa itemów jak artisian memory, jakieś akcesoria z eventów. Kupa rzeczy w storage, ciężko to ogarnąć. A ja grę znam bardzo dobrze - bo nie jest to moje pierwsze konto. W miesiąc grając jako casual jest to nierealne - tryhardując - bardzo ciężkie. Ale tak, największą wartość mają tu itemy z IS. Mimo, że gear na archerze (super klasa do grindu), pozwala na najlepszych spotach grindować.

1lajk

gear to gear, niewazne na jakiej postaci, nie zmienia to tego ze jst prawie nic nie wart, Dawno grałeś ? Teraz wszystko jest zbyt łatwe więc… a co do gry to jakieś 4h dziennie grindu + 1h by zrobić rift/jakis gathering starczy.

No to ja nie wiem czy 150h ciągłego grindu miesięcznie (a quest, a pety, a inwestycje do expa) da taki gear :wink: , a nawet jeśli to 1000 zł za konto w które wwalono tyle kasy + oszczędzenie nawet 150h (a wiadomo że więcej, bo refile itp cuda co się robi + jakieś questy / eventy / afk fishing) to jest okazja. Zresztą obserwuję rynek na bieżąco i wiem w jakim przedziale cenowym oscyluje te konto (za granicą nawet więcej).

Wystaw to na jakimś portalu np. PlayerAuctions i nie pierdol się z polaczkami na jebanym allegro.

1lajk

3x lepsze konto za 250$

Śmiechłem srogo patrząc na wartość rzeczy z IS (nawet namiotu nie ma, stroi z IS do LS), ponownie patrząc na poziomy life skilli - których brak xD, a ostatni raz śmiechłem, że tryhardujesz zaniżyć cenę, żebym tylko sprzedał :smiley: . Jak Ci się tak ta shai/tamer (dosyć średnie klasy) podoba to ją bierz.
Dodatkowo typ ma jeden tylko feedback - i krótko konto, więc nie zdziw się jak się obudzisz bez konta. Tymczasem ja na allegro mam 28 pozytywów - 100% . Było więcej, ale pokazuje tylko z ostatniego pół roku (z czego 80% z gier mmo - tibii).

Chyba tak trzeba będzie zrobić, bo patrzę tutaj #cebuladeals pełną parą

1lajk

Ja nie kupuje :stuck_out_tongue_winking_eye:
Jak mówiłem gram od nowa, lepiej tak i kupić to co potrzeba niz płacić za niepotrzebne rzeczy z IS xD
Tylko daje swoje zdanie iz tu duzo dzieciaków co kupią syf za 3x tyle xD
A co do pl, lepiej na player auctions iz więcej trochę dadzą :stuck_out_tongue_winking_eye:

No to jak nie kupujesz, to po jakiego siejesz zamęt ?

2lajki

Konto sprzedane użytkownikowi mateuszp32
Do zamknięcia.