AR42 18 Dni Blessing of the Welkin Moon, 30 Fragile Resin, 300 Masterless Stardust, mnóstwo materiałów do ulepszenia broni. Powoli odkrywałem mapę, więc w chwili obecnej jestem w środku wątku Inazumy, Sumeru i reszta contentu nietknięte.
5Eula C1(najlepsza broń F2P), 5Wanderer, Rosaria C3, Razor C3, 5*Mona, Faruzan C1, Sucrose, Barbara, Bennett, Fischl, Xiangling, Kujou Sara, Noelle, Mika C1, Layla, Thoma, Yanfei. Oferty na priv, płatność przyjmuję w Paysafecard.
Sprzedam konto Genshin Impact(Ar42)
to konto jest warte całe 0 zł xD
Yup… 42 to nawet nie jest wysoko, dojdz do 55 tam gdzie exp spowalnia mega to juz bedzie cos. Pozatym z tego co widze toooo masz cale 2 pieciogwiazdkowe? Na 42? Ja bym tego nie kupil chocby ze wzgledu na to ze pewnie nowemu wlascicielowi pecha by przynioslo.
Ma to sens
Dzieki mordeczko Natomiast… jesli zmienisz zdanie na temat sprzedazy i wrocisz do gry to ja ci moge pomoc podlevelowac, czy poubijac jakichs bossow jesli masz problem. Nie ma sensu olewac dobrej gry na poczatku jazdy Inazuma jest ciezka, ale potem masz swietne Sumeru
niestety ta gra od Inazumy zmieniła się w symulator przeklikiwania dialogów, obiecany na początku co - op to nieistniejący element gry (domeny i bosów szybciej się robi solo niż w teamie). Aktywności po za tym zero dla multi.
Fabuła może i ciekawa ale podana w najgorszy sposób bo 90% questów i eventów polega na tym, że przez 80% czasu stoisz i przeklikujesz dialogi aby w kilka sekund pokonać potwory / zrobić w kilka minut to w evencie co wymaga wali i koniec xD
Do Sumeru grałem regularnie ale tam ilość gadania sprawiła, że dałem sobie spokój, do tego słabe eventy, zero rozwoju end game dla kogoś kto już w Liyue wbił AR 60 xD
@Verfi Nieźle, jak pierwsza osoba, która wbiła 60AR była z Chin i dopiero to mu się udało po dodaniu Inazumy i wydania tysiąca dolarów. Takie bajeczki, to możesz wciskać swoim kolegom z klasy lat 15, a nie ludziom, którzy grają od premiery. Dalej nie ma co się wypowiadać na ten komentarz, chyba już wiesz dlaczego.
@saqriphrx Co do konta, to za dużo nie dostaniesz. Ja swoje konto sprzedałem na PlayerAuctions i tam wystaw ofertę - popatrz na podobne konta względem postaci/AR/broni co są wystawione i mniej więcej będziesz wiedział za jaką cenę. Ja swojego AR59 z praktycznie każda postacią 5* i z większością ich broni 5* sprzedałem za ~800$. Ty za to konto dostaniesz z max 30-50$.
Dziękuje za radę, skorzystam, akurat 40$ potrzebuje
Ciekawostki prawicie… ja skonczylem Sumeru poki co i mam 55 lvl. Oczywiscie nie zrobilem wszystkiego na 100% jeszcze …ale fakt jest taki ze po 55 poziomie drastycznie zwieksza sie wymagany exp. I to mi sie podoba… gdybym w tym momecie byl zmuszony bic sie z maxymalnym world lvl to raczej musial bym rzucic gre A tak mam jeszcze sporo lewelkow na farmienie.
Inazuma nie podobala sie niektorym bo byla po prostu trudna… co nie znaczy ze historie miala slaba. Z inazumy pochodzi sporo naprawde swietnych postaci …
hmmm ok rzeczywiście to mogła być inazuma - nie gram od sporego czasu a gram od premiery jeśli jest za to achiv to musiałbym zobaczyć kiedy ale to pewnie z 10-14gb do aktualizacji gry
masz rację mam małe pojęcie o grze i prawię bajeczki
O a to moje. Ta strona co ja podaliscie na gorze do sprzedawania kont dziala wporzadku? Mi kalulator wyliczyl jakies $330 za konto