mam do sprzedania moje konto do gw 2
posiadam 3x 80 lvl: hunter guardian i elementalista
na guardianie 45 % mapy, master craft armor, całe drzewko firebrand
hunter ma całego soulbeasta
Posiadam to co widać na załączonych creenach, jest skin na jackala, materiały też się znajdą
wbite 47 mastery rank
Cena jaka mnie interesuje to 120 zł do negocjacji
Pisac tu ewentualnie discord: Limbea#7927
Sprzedam konto GW 2 ( HOT+POF)
Wat? XD Chcesz 120 zł za konto na którym prawie nic nie ma? Sam dodatek kosztuje 70 zł, to co ty tutaj masz można zrobić w tydzień dwa. Z tych matsów nie da się niczego zrobić, przecież to co ty masz zbiera się w niecałą godzinę na pierwszym lepszym event chainie. Must have masterki nie wbite, mało golda, mało karmy, 0 cloverów, brak gryfona, o smoku nie wspomne. EQ nie pokazałeś. Na tym koncie nic nie ma po za postaciami na 80 lvlu. Maksymalnie ile można dać to 70 zł, żeby zwrócił ci się dodatek.
nie jestem znawcą, dałem cenę jaką uważałem. Dzięki za uświadomienie
UP CENA 80 zł
Cena moze byc smialo wyzsza kwestia czy masz odblokowame lws i sage (domyslnie H->story journal-> i tu looknij czy masz kłódki w epizodach lws2 lws3 lws4 saga)
Nie mam lws
Z sagi mam jakieś chaptery ale nie wszystko
bump
Ewentualnie zamienię, za abonament do wowa
Dam za konto 150 tylko najpierw podaj nick i haslo.
podam jak zobaczę przelew na koncie
To konto jest nic nie warte, na dodatek z odsłoniętym nickiem postaci oraz nazwą całego konta, więc kto wie - być może już poleciał report do ANet za łamanie User Agreement. Być może ja to zrobiłem? Hmm? Ciiiiii.
śmieszek, popisujesz się czy co ?
Nie. Za to ty nie grzeszysz inteligencją, łamiąc regulamin ANet i wystawiając konto na sprzedaż z odsłoniętą nazwą konta oraz nickiem postaci.
@Vences1 nom niestety w praktyce tak to nie dziala. Samo wystawienie na sprzedaz nie powoduje bana bo np sharowanie klucza api nie jest zabronione a na jego podstawie smialo mozesz zrobic aukcje. Do zdarzenia musi dojsc zeby mozna probowac cos wskorac ale to sie z powozeniem omija. Np mam klucz valluna moglbym smialo wystawic konto na handel bo jego wartosc to ponad 400k golda…i potem zglosic do AN nielegalny handel
Np taka strona:
Jedna z najwiekszych jezeli chodzi o handel kontami/itemami nie tylko do gw2 i wystarczylo by wejsc tam bo ludzie wklejaja api screeny itd a mimo to to nadal dziala. Niestety taka jest rzeczywistosc. Gdby sie chcialo zbanowac komus konto ta osoba musia by miec oflagowane konto i na prosbe zdjecia locka nie posiadac ktorejs z wymienionych przez AN pozycji np klucza gry. Ale czesc z nich i tak mozna obejsc no ale… Na epic npc dokladnie jest wytlumaczone jak to dziala i jak prowadzic handel zeby bana nie wylapac… Niestety
Ja wiem ze nie zakrywanie danych nie jest super madre jednak dziala to jak dziala;)