Sprzedam Konto League of Legends 30lvl [69Chempow]

Posiadam konto na EU tak jak w opisie napisałem mam 69 chempionow konto jest rozbudowane ma 5 stron run i wiele run do wykorzystania normalnych walk stoczonych 1560 reating w solo 1252 w 3x3 z kolei 1450 dodam rowniez ze posiadam IP 8400 jezeli komus by brakowalo jego ulubionego chempa

ALL RUNA Tier lvl 3

Marks

x9 Greater Mark of Alacrity

x9 Greater Mark of Force

x9 Greater Mark of Fortitude

x9 Greater Mark of Insight

x9 Greater Mark of Malice

x9 Greater Mark of Resilience

x9 Greater Mark of Warding

Seals

x9 Greater Seal of Alacrity

x9 Greater Seal of Evasion

x9 Greater Seal of Force

x9 Greater Seal of Malice

x9 Greater Seal of Replenishment

x9 Greater Seal of Vitality

x9 Greater Seal of Warding

Glyphs

x9 Greater Glyph of Alacrity

x9 Greater Glyph of Focus

x9 Greater Glyph of Force

x9 Greater Glyph of Knowledge

x9 Greater Glyph of Resilience

x9 Greater Glyph of Vitality

Quintessences

x3 Greater Quintessence of Avarice

x3 Greater Quintessence of Evasion

x3 Greater Quintessence of Focus

x3 Greater Quintessence of Fortitude

x3 Greater Quintessence of Malice

x3 Greater Quintessence of Warding

x3 Greater Quintessence of the Piercing Present

Championa

Akali,Alistar,Amumu,Anivia,Annie,Ashe,Blitzcarnk,Caitlyn,Cho'Gath,Corki,Mundo,Evelynn,Ezreal,Fiddlesticks

,Gankplank,Garen,Gragas,Graves,Heimerdinger,Irelia,Janna,JarvanIV,Jax,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,

Kayle,LeBlanc,Lee Sin,Lux,Malphite,Master Yi,Mordekaiser,Morgana,Nasus,Nidalee,Nocturne,Nunu,Olaf,

Orianna,Patheon,Poppy,Rammus,Ryze,Shaco,Shen,Singed,Sion,Sivir,Sona,Soraka,Swain,Talon,Taric,Teemo,

Tristana,Trundle,Tryndamere,Twisted Fate,Twitch,Udyr,Urgot,Vayne,Veigar,Vladmir,Warwick,Xin Zhao,Zilean

Skins

Golden Alistar,Sherwood Forest Ashe,Red Baron Corki,Judgament Kayle,French Maid Nidalee,Forsaken Olaf,Lumberjack Sion.

Nie sprzedaje własności RIOTu tylko czas poświęcony na grę

Konto znajduje się na platformie East/Nordic. Posiada jednak niewykorzystaną opcję przeniesienia konta na inną platformę więc zmiana serwera nie stanowi problemu.

Licytacje Zaczyanm od 150zl jezeli sa pytania prosze pisac na gg 5477082

powiem ci coś, 30 lvl z 50 postaciami, 10( w tym jeden epic) skinami, i runami na junglera, tanka(18lvlowe), supporta, ap, magic pen, armor pen, crit, dodge. No po prostu wszystkie rodzaje"zestawy" na rózne typy postaci. z CZYSTMI rankedami, za jakies 45zł (do tego miał ponad 1k riotów). Te konta są bardzo tanie i nie opłaca się ich sprzedawać. Jednym słowem nikt ci tego nie kupi.

Widziałem typa co sprzedawał "świeżego 30lvla' za doładowanie za 2x5zł chyba...

A i pisanie że sprzedajesz czas, nic ci nie da, i tak zgarniesz banana jak coś.

nie jestes zaiteresowany nie pisz konto jest doiwestowane co ty porownojesz konto z 50 chempami czy runami lvl 18?

yyy? 20 czempow roznicy (tam nie bylo nawet all za 450 IP) runy 18lvl znaczy ze nie flaty tylko perlvl 18 -.-(wszystkie runki tier 1 lub haloweeny), wiec roznica w jego, twoich runach jest prawie zadna, on mial ponad 1k rp, lepsze skiny. co najważniejsze miał CZYSTE ELO/rankedy. I jego konto kosztowało 45zł. A pisze to, jako rada dla ciebie (skoro chcesz sprzedać konto musisz miec sensowną cenę) jak i dla nowych użytkowników żeby sie nie "nadziali" na taką nieopłacalną ofertę.

Oba konta mają plusy i minusy które się balansują ale twoja cena to 150zł a jego była (sprzedane po 3 dniach) niecałe 50zł.

tier lvl 3mam all runki wiedz to jest roznica i duzo cenowo jak i w grze a poza tym a ludzie wola sobie pograc np. na 1500elo a nie hell elo gdzie nie da sie wydostac z tego.. roznica chempow i strony rune i zamias riotow mam 8400 ip czyli tak naprawde za 1k kupisz rp co? 1 dobrego chempa za 6300 wiedz sie rownowazy a skiny zalezy kto czym gra np red baron corki sam skin prawie 2k rp.. aco do tier lvl 1 nawet 1najelpszy nie jest wart 100ip wiedz o czym ty mi tu trolujesz? jak ja mam takie co 1 jest warta 2k ip. radze zastanowic sie co piszesz...

yyy on ma elo poczatkowe co daje 1200, a ty 1250 (pierwsze 10 meczy daja +/- 60 rata), w runkach nie ma zadnej roznicy, ze jestes jakims kolekcjonerem to spox, ale on mial all przydatne runki. O IP nawet nie pisałem bo to nie ma znaczenia(mial chyba 1k, ale sporo ip boostow). IP zawsze sie wbije, a RP? trzeba kupic. Pytasz sie na co starcza? na 2 dobre skiny z promocji. Jakbys przeczytal napisalem ze on tez mial epica 1. WIec nie widze roznicy, poza cena bo 3x wieksza. Wez czlowieku nie porownuj. Z resztą nie musisz mi wierzyć, zobaczysz czy ktoś kupi w ciagu 10 dni.

nie ma roznicy to by cenowo tez nie bylo roznic takie w runach... kolekcjoner? poprstu sa duzo lepsze nie widzisz tego bo takich nie masz a piszesz ip mozna zawsze wbic ale ludzie dlatego kupuja konto zeby nie siedziec 2 lata i robic po 4 tysiace walk zeby miec taki sprzet jak ja tak jak pisalem w 3na3 mam prawie 1500elo a nie 1200..

Jaka platforma ? Mogę się wymienić za konto na US dozuce Ci jescze 2 konto na US i konto do Tibi 34 druida zainteresowany?

Trade za ramę do ogara?

A serio to też tak myślę, że nikt tego nie kupi. Niby trochę rzeczy jest ale lepiej zacząć samemu od zera i zdobyć to niż mieć 'gotowca'... Kupując konto z 30lvl doświadczenia się nie zyska...

Nikt tego nie kupi , ja chce się zaminić bo zalezy mi na EU N/E

No już zazdroszcze tej mądrej osobie która kupi to konto i zaraz dostanie bana :) Poza tym lepiej osiągnąć coś samemu niż sie bawić w kupowanie "gotowców"

powiem tak nie kazdy ma tyle co wy dzieci siedziec i grac sa ludzie co duzo pracuja a chca sie zrelaksowac pograc swoim np. ulubionymi chemapi z runami nie maja na to czasu wiedz kupuja ludzie to normalne jak w all grach a co do banowania jak powiedz heh jezeli nie ma nick nic ci nie moga zrobic a to ze ktos z innego ip wchodzi na konto to normalne wiedz pozdro a co do nikt nie kupi po mojej aukci wysle wam linka do sprzedanego konta :)

warn_ico.png
Regulamin forum 1.2. - Cree

Posiadam konto na EU tak jak w opisie napisałem mam 69 chempionow konto jest rozbudowane ma 5 stron run i wiele run do wykorzystania normalnych walk stoczonych 1560 reating w solo 1252 w 3x3 z kolei 1450 dodam rowniez ze posiadam IP 8400 jezeli komus by brakowalo jego ulubionego chempa

ALL RUNA Tier lvl 3

Marks

x9 Greater Mark of Alacrity

x9 Greater Mark of Force

x9 Greater Mark of Fortitude

x9 Greater Mark of Insight

x9 Greater Mark of Malice

x9 Greater Mark of Resilience

x9 Greater Mark of Warding

Seals

x9 Greater Seal of Alacrity

x9 Greater Seal of Evasion

x9 Greater Seal of Force

x9 Greater Seal of Malice

x9 Greater Seal of Replenishment

x9 Greater Seal of Vitality

x9 Greater Seal of Warding

Glyphs

x9 Greater Glyph of Alacrity

x9 Greater Glyph of Focus

x9 Greater Glyph of Force

x9 Greater Glyph of Knowledge

x9 Greater Glyph of Resilience

x9 Greater Glyph of Vitality

Quintessences

x3 Greater Quintessence of Avarice

x3 Greater Quintessence of Evasion

x3 Greater Quintessence of Focus

x3 Greater Quintessence of Fortitude

x3 Greater Quintessence of Malice

x3 Greater Quintessence of Warding

x3 Greater Quintessence of the Piercing Present

Championa

Akali,Alistar,Amumu,Anivia,Annie,Ashe,Blitzcarnk,Caitlyn,Cho'Gath,Corki,Mundo,Evelynn,Ezreal,Fiddlesticks

,Gankplank,Garen,Gragas,Graves,Heimerdinger,Irelia,Janna,JarvanIV,Jax,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,

Kayle,LeBlanc,Lee Sin,Lux,Malphite,Master Yi,Mordekaiser,Morgana,Nasus,Nidalee,Nocturne,Nunu,Olaf,

Orianna,Patheon,Poppy,Rammus,Ryze,Shaco,Shen,Singed,Sion,Sivir,Sona,Soraka,Swain,Talon,Taric,Teemo,

Tristana,Trundle,Tryndamere,Twisted Fate,Twitch,Udyr,Urgot,Vayne,Veigar,Vladmir,Warwick,Xin Zhao,Zilean

Skins

Golden Alistar,Sherwood Forest Ashe,Red Baron Corki,Judgament Kayle,French Maid Nidalee,Forsaken Olaf,Lumberjack Sion.

Nie sprzedaje własności RIOTu tylko czas poświęcony na grę

Konto znajduje się na platformie East/Nordic. Posiada jednak niewykorzystaną opcję przeniesienia konta na inną platformę więc zmiana serwera nie stanowi problemu.

Licytacje Zaczyanm od 150zl jezeli sa pytania prosze pisac na gg 5477082