Sprzedam konto preorder Explorer's pack

Witam Wszystkich,

Sprzedam konto BDO. Jest to Explorer's pack z preorderu z bonusami. Są dwie postacie na dwóch serwerach (sorcerer 18lvl). Pet i general items zostały już wysłane na serwer, ale nie zostały przypisane do żadnej postaci. Reszta bonusów np. skin do broni mogą zostać wysłane na dowolny serwer. Guest passy nie zostały wykorzystane.

Niestety nie mogę oddać mojego maila, ale chętnie pomogę ze zmianą maila poprzez support.

Więcej info na priv.

Nie zmienisz mejla. nawet jak podasz dowód osobisty o który proszą to nie zmienisz.

To że support nie odpisuje i ignoruje już wiem. Ale prędzej czy później muszą zmienić. Co np w sytuacji gdy tracę dostęp do maila? Mają obowiązek zmienić. Ale to może potrwać

Info z ich strony:
In order to maintain account security, we do not offer email changes through the website or account management page. We can only offer E-Mail changes to the original owner of the account. If you wish to change the email address linked to your account, you can contact customer support.

nie zmienisz... wiem bo już wiele osób tu próbowało to zrobić. i chyba nikomu się to nie udało

Witam Wszystkich,

Sprzedam konto BDO. Jest to Explorer's pack z preorderu z bonusami. Są dwie postacie na dwóch serwerach (sorcerer 18lvl). Pet i general items zostały już wysłane na serwer, ale nie zostały przypisane do żadnej postaci. Reszta bonusów np. skin do broni mogą zostać wysłane na dowolny serwer. Guest passy nie zostały wykorzystane.

Niestety nie mogę oddać mojego maila, ale chętnie pomogę ze zmianą maila poprzez support.

Więcej info na priv.